A Trónok harca készítői kerülik a rajongókat

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A showrunner szerepe – mondani sem kell – igen fontos egy sorozat esetében, de David Benioff és D.B. Weiss nem mennek a közönségtalálkozóra.
Vágólapra másolva!

A San Diego-i International Comic-Con a filmes, tévés, képregényes ipar egyik csúcstalálkozója, rajongók ezrei zarándokolnak oda több országból, hogy élőben találkozhassanak a színészekkel, sorozatkészítőkkel, stábtagokkal, hogy készítsenek egy fotót a sztárokkal, hogy beöltözzenek birodalmi rohamosztagosnak, Daenerys Targaryennek vagy orknak, elfnek, vukinak.

Sansa nem lesz ott Forrás: HBO

A csatornák és a gyártó stúdiók is komolyan veszik a közönségtalálkozókat, ezért is meglepő, hogy a Trónok harca két showrunnere, David Benioff és D.B. Weiss nem mennek a nagy dzsemborira, lemondták. Igaz, a Trónok harca utolsó évadja alatt annyi támadást kaptak, a fantasy-hívek olyan elszántan szidták és gyűlölték őket, hogy valamilyen szinten mégiscsak érthető – legalábbis az ő szempontjukból - távolmaradásuk. A májusi finálé óta nem jelentek meg nyilvános eseményen, tán félnek egy nyílt inzultustól?

Bran ott lesz Forrás: HBO

Arra viszont már nem nagyon vagy magyarázat, miért mondta le Iain Glen (Jorah Mormont), Nathalie Emmanuel (Missandei) és a rendező Miguel Sapochnik, amikor korábban fel-feltűntek a fontosabb tévés eseményeken.

Azért nem kell teljesen elszontyolodnia a híveknek, mert Jacob Anderson (Grey Worm, azaz Szürke Féreg), John Bradley (Samwell Tarly), Maisie Williams (Arya Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Liam Cunningham (Davos), Conleth Hill (Varys) és Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) jelen lesz a tervek szerint.