Kemény kritikát kapott Ördög Nóra, már reagált is rá

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Sokaknak nem tetszik, hogy Ördög Nóra a gyerekeivel reklámoz termékeket az oldalán, gyakran kap negatív kommenteket emiatt. Most hosszan írt arról, hogy mit gondol a témáról, miután az egyik követője beszólt neki.
Vágólapra másolva!

A műsorvezetőnő néhány nappal ezelőtti bejegyzésében reklámozta kislányával a legót, egyik követője pedig nem tudta szó nélkül hagyni, hogy a gyereket "használja" egy ilyen bejegyzésben. A kemény kritikát Ördög Nóra is észrevette, aki hosszan kifejtette, mit gondol erről a témáról.

"Soha nem elegyedtem még ezzel kapcsolatban beszélgetésbe senkivel, mert csak intelligensen érdemes erről vitázni, de talán veled lehet. Visszakérdezhetek, hogy szerinted mit jelent a használni? Valaki belegondolt már ebbe úgy igazán? Vagy csak olyan egyszerű és hangzatos szajkózni. A pénz, amit egy szülő keres a munkájával, szerinted hova lesz?

Szerinted ez a pénz mire megy? Használom a gyereket, és aztán magamra költöm? Mi abban a rossz, hogy a gyerekeink szeretik a legót, és ezt megosztjuk másokkal? De hadd fordítsam meg: már korábban is kiderült, mennyire szeretjük a lego játékokat, mert a gyerekek egyfolytában ezzel játszanak. Látszik a vlogban, a posztjainkban. Szerinted kivel szúrok ki, ha nemet mondok, amikor megkeresett a cég, hogy legyünk a nagykövetük? Nem a gyerekkel? Büszkén vállalom, hogy reklámozzuk a legót, büszkék vagyunk, hogy egy ilyen fantasztikus cég bennünket választott. És ez a pénz is, mint minden fillér, amit megkeresünk arra megy, hogy minél szebb, boldogabb életet biztosítsunk nekik"- írta Ördög Nóra az Instagramján.