Hiába hisztiznek a rajongók, marad a sorozat vége

"Game Of Thrones" Season 8 Premiere GettyImageRank2
NEW YORK, NEW YORK - APRIL 03: George R. R. Martin attends the "Game Of Thrones" Season 8 Premiere on April 03, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
George R. R. Martinra nem hatnak a rajongók, úgy fogja befejezni a Trónok harca alapjául szolgáló regénysorozatot, ahogy az elejétől kezdve tervezte.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca utolsó évadja sok rajongónak nem tetszett, ez azonban nem fogja befolyásolni a regénysorozat íróját, George R. R. Martint: nem változtat azon, hogy miként fejezi be a szériát.

Az író az Entertainment Weeklynek nyilatkozott, elmondta, hogy már az elejétől kezdve megvolt a fejében a végjáték, ezen semmi pénzért nem fog változtatni.

George R. R. Martin Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

"Ha jó előre megtervezed a befejezést, de aztán hirtelen megváltoztatod az irányt, csak mert valaki kitalálta a végét, vagy nem tetszik neki, azzal felborítod az egész szerkezetet" – mondta.

Martin arról is beszélt, hogy az internet sokat ront az olvasói élményen, hisz amíg régen 100-ból egy olvasó fejtett meg egy utalást, talált ki előre egy fordulatot, addig ma már mindenki értesül a csavarról, ha az az egy elkotyogja valamilyen netes fórumon.