35 éve nem voltam férfival - vallotta a színésznő

2018 David di Donatello Awards Italy Rome ENTERTAINMENT Awards 2018 David di Donatello Awards
ROME, ITALY - MARCH 21 : Actress Diane Keaton walks the red carpet of "2018 David di Donatello Awards" at Studios De Paolis, Rome, Italy on March 21, 2018. Primo Barol / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Diane Keaton jó ideje megvan párkapcsolat nélkül.
Vágólapra másolva!

A 73 éves színésznő korábban Woody Allen, Warren Beatty és Al Pacino párja is volt, de évtizedek óta nem foglalkozik a párkereséssel, a romantikus randik teljesen kimaradtak az Annie Hall sztárjának életéből.

Az In Style-nak elmesélte, hogy reggel korán kel, megeteti a kutyát, a lovakat. A reggel a kedvenc napszaka, utána jön a napi rutin, mindig van valami munkája. A férfiakkal azonban már nem foglalkozik, mint mondta, 35 éve nem randizott senkivel. „Sok férfibarátom van. Egyáltalán, nagyon sok barátom van, de semmi randi!” – jelezte.

Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Primo Barol

A színésznő korábban Ellen DeGeneres műsorában viccelődött, amikor szóba került, hogy lehetne „sugar mama” (a sugar daddy kifejezést azokra az idősebb férfiakra alkalmazzák, akik pénzért, anyagi támogatásért, lakhatásért huzamosabb ideig szexuális szívességet kérnek fiatal lányokról). „Nincs férfi az életemben... lehetnék sugar mama, de nincs erre pénzem” – tréfálkozott.

A színésznő az Annie Hall-ért Oscar-díjat, Goden Globe-ot és BAFTA-díjat kapott 1978-ben, mint a legjobb női főszereplő, de láthattuk A Keresztapa-filmekben is, sok más mellett.