Ezért utasítják vissza a sztárok a meztelenkedést

2019.07.11. 21:24

Ricky Gervais

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Nicholas Hunt

A brit színész egyszerűen nem gondolja, hogy a világ kíváncsi lenne rá meztelenül. Már az is sok volt neki, amikor a Lódító hódító bemutatóján az MTV News riportere összehasonlította a felsőtestét Matthew McConaughey-ével – a filmben is látott Jennifer Garner egyik előző partnerével –, hát még, amikor arról kérdezték, hogy ledobná-e a nadrágját is. „Biztos, hogy nem. A világ nem akarná látni” – mondta, majd kicsit finomított, hogy csak akkor vállalna teljesen meztelen jelenetet, ha testdublőr helyettesítené.

Mila Kunis

Forrás: Mila Kunis

Ashton Kutcher feleségének nemigen lehet panasza a testére, a Fekete hattyú-ban mutatott is belőle eleget, egy Natalie Portmannel közös jelenete igen emlékezetesre sikerült. Egy évvel később, a Barátság extrákkal című filmben már kevésbé volt lelkes, ottani partnerével, Justin Timberlake-kel ugyanis jó haverok, inkább elröhögték a szexjeleneteket. Amikor a színésznőt megkérdezték, hogy miért nem vetkőzött le teljesen, azt mondta, nem akart mindent megmutatni: „Oldalról megmutattam a mellemet, nem akartam, hogy a fenekemet is lássák a nézők. Vagy egyiket, vagy másikat láthatják, mindkettőt nem” – nyilatkozta.

Christina Hendricks

Forrás: AMC

Pár éve az Origónak úgy nyilatkozott, hogy könnyebb neki a szexjeleneteket megcsinálni, mint az akciót, és valóban sokat is láthattuk szexelni a filmjeiben és a sorozataiban – teljesen meztelenül azonban soha nem jelent még meg a kamerák előtt. „Nagyon jól érzem magam meztelenül, csak épp nem mások előtt, hanem otthon, a férjem előtt. Ott nagyon jó érzés, hogy nem kell ruhát viselnem” – árulta el egyszer a BlackBooknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő