Ezért utasítják vissza a sztárok a meztelenkedést

Mila Kunist, a neves hollywoodi színésznőt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. A hölgy nagy játékrajongó. főleg a World of Warcraftra függött rá, aztán ezzel megfertőzte a barátait is.
Vágólapra másolva!
Számos oka lehet annak, ha egy színész visszautasít egy meztelen jelenetet, és nem hajlandó (teljesen) levetkőzni a kamerák előtt. Van, aki nem szeretné, ha az idegenek az utcán tudnák, hogyan néz ki meztelenül, mást inkább csak az zavarna, ha a családja látná pucéran, de olyan is akad, aki egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy bárki kíváncsi lenne a fenekére. Nagy sztárok meséltek arról, hogy miért jobb ruhában forgatni.
Vágólapra másolva!

Sarah Jessica Parker

Forrás: AFP

Tulajdonképpen az ügynöke tanácsára nem vetkőzött soha, pedig a karrierje elején igen nagy volt a nyomás. A közelmúltban kipattant zaklatási ügyek fényében Parker hálás lehet Kevin Huvane-nek, hogy annak idején foglalkozott vele: tavaly a People magazinnak elmesélte, hogy megesett, hogy a menedzser egy kocsit és egy repülőjegyet küldött neki a forgatási helyszínre – ha bármikor kényelmetlenné vált volna számára a helyzet, nyugodtan otthagyhatta volna az egész produkciót.

Mandy Moore

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A színésznőt egy időben nagyon felkapták, csupán 2006-2007-ben tíz szerepben láthattuk – ami viszont még több is lehetett volna, ha hajlandó lett volna levetkőzni a kamerák előtt. „Számomra roppant kényelmetlen lenne úgy végigsétálni az utcán, hogy tudom, hogy bárki, aki mellett elmegyek, már láthatott ruha nélkül” – mondta akkortájt az USA Todaynek. A színésznő hozzátette, reméli, hogy anélkül is tud nőies és szexi lenni, hogy félmeztelenül, netán meztelenül mutatkozna.

Jessica Alba

Forrás: Getty Images/2010 Getty Images/Gareth Cattermole

Hasonló okból nem vetkőzik, bár ő csak egy szűkebb körtől tart: a családjától. „Nem akarom, hogy a nagyszüleim lássák a melleimet, ennyi az egész. Elég fura lenne karácsonykor” – mondta egyszer a Glamournak. A színésznő abban sem hisz egyébként, hogy a meztelenség magasabb szintre emelhetne egy filmet, a saját munkáiból sem tud olyan példát mondani, amikor elengedhetetlennek tartotta volna a pucérkodást.

Jamie Dornan

Forrás: Collection Christophel/© Universal Pictures/Doane Gregory

A szürke ötven árnyalata után valószínűleg rengeteg nő akarta volna látni, hogy mit hord a színész az alsónadrágjában, az utolsó részre állítólag már másfél millió dollárt ajánlottak neki, ha megmutatja. Dornan szerint szó sem volt ilyesmiről, de egyébként nem is vetkőzött le teljesen, egy speciális szövetdarabot viselt a megfelelő helyen. „Nem pornót forgattunk, még ha sok ember így is gondolta” – nyilatkozta az Elle-nek.

Lapozzon, van még pár sztorink a (teljes) meztelenkedést kerülő sztárokról!