Öt dolog, amit nem tudott a Trónok harca előzményéről

2019.07.09. 20:23

Maga a szerző, George R. R. Martin árult el öt dolgot a Trónok harca előzménysorozatáról, amelyet már javában forgatnak Észak-Írországban.

Ismerős helyszínen, Észak-Írországban kezdték el forgatni a Trónok harca egyelőre cím nélküli előzményét, amely az anyasorozat cselekményéhez képest nagyjából ötezer évvel korábban fog játszódni. Nincs még Királyvár, se Vastrón, se Targaryen-ház, vagyis Westeros egy teljesen más hely lesz – de mégis milyen? 

Trónok harca: már forog az előzménysorozatForrás: HBO

A Trónok harca alapjául szolgáló regénysorozat írója, George R. R. Martin executive producerként közreműködik az új projektben is, ő árult el öt dolgot az Entertainment Weeklynek.

  1. Westerosban nem hét, hanem akár száz királyság is lehet még, amitől csak még kaotikusabb és veszélyesebb hely lesz, mint amilyennek megismertük.
  2. Starkok már vannak, ahogy rémfarkasok és mamutok is – a sárkányok megjelenésére azonban még várni kell.
  3. Lannisterek még nincsenek, helyettük a főhadiszállásuknak, a Casterly-hegynek a névadóival, vagyis a Casterly-ház tagjaival találkozhatunk.
  4. A sorozatban nem lesz kimondott főszereplő, sok egyenrangú szereplő történetét ismerhetjük majd meg.
  5. Hivatalos címe még nincs a szériának, de várhatóan a korábban pletykált "The Long Night"-hoz hasonló lesz, talán "The Longest Night".

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK