Elkelt a Trónok harca sztárja

2019 Sundance Film Festival - Surprise Screening Of "Fighting With My Family" GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
PARK CITY, UT - JANUARY 28: Lena Headey attends the Surprise Screening Of "Fighting With My Family" during the 2019 Sundance Film Festival at The Ray on January 28, 2019 in Park City, Utah. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Cersei Lannisterje, Lena Headey máris kapott új munkát, ő lesz a címszereplő egy dán sorozat amerikai remake-jében.
Vágólapra másolva!

Lena Headey lesz a producere és a címszereplője a Showtime új drámai pilotjának, a Ritá-nak, amely az azonos című dán sorozat alapján készül.

Az eredeti széria 2012-ben indult, és még abban az évben megkapta a Monte-carlói Televíziós Fesztivál díját, az Arany Nimfát – talán a mostani vállalkozás is számíthat majd hasonló elismerésekre, a megvalósítást ugyanis most is az eredeti alkotóra, Christian Torpe-ra bízták.

Lena Headey Forrás: AFP/2019 Getty Images/Rich Fury

Headey játssza a címszerepet, egy erős, az osztályban mindig rendet tartó tanárnőt, aki azonban a magánéletében nem túl sikeres.

A színésznő közben a Netflixnél is elvállalt egy munkát, a The Dark Crystal: The Age of Resistance című rajzfilmsorozathoz adja majd a hangját Sigourney Weaverrel és Benedict Wonggal együtt.