Magyar sztárok, akik nagyon rosszul teljesítettek az iskolában

Sztárok, akik nagyon rosszul teljesítettek az iskolában
curtis, görög zita, cinthyia dictator, tóth gabi
Vágólapra másolva!
Jó ideje ismertek, a szakmájukban sikeresek, de ezt valószínűleg nem mondták volna meg róluk korábban a tanáraik. Görög Zita évet ismételt a matek miatt, Curtiséknél pezsgőbontás volt, ha év végén semmiből nem bukott meg, Tóth Gabi a középiskola első évében hagyta ott az iskolát -  mellettük több olyan hazai sztár is felkerült a listára, akik nagyon rosszul teljesítettek az iskolapadban.
Vágólapra másolva!

Görög Zita

Görög Zitának már gimnazistaként is sok munkája volt, ez pedig sokszor a tanulás rovására ment. Az iskolát ugyan elvégezte, de az érettségi vizsga a képzés végén elmaradt, és azóta sem pótolta.

Forrás: Görög Zita / Instagram

"Zűrös iskolás lány voltam, hiszen suli helyett dolgozni jártam, és még évet is kellett ismételnem a matek miatt. Végül elvégeztem a gimnázium négy osztályát, ám az érettségit nem tettem le. Évekig napirenden volt a kérdés, ám a matektól akkor is rettegtem. Úgy éreztem, nem sikerülne. Később két felsőoktatási intézménybe is felvettek, ahol addig halogattam a papír bemutatását, amíg végül elfelejtődött" - mondta korábban.

Cinthya Dictator

Cinthya Dictatornak a tanulás komoly nehézségeket okozott diszlexiája miatt. "Már kisiskolásként kiderült, hogy figyelemzavaros vagyok, diszlexiás, és hiperaktív. Jártam korrepetálásra és nevelési tanácsadóhoz is, de nem tudtak velem mit kezdeni, képtelen voltam normálisan koncentrálni. Ekkor apa álma, hogy egyszer orvos leszek, szertefoszlott. Láttam a csalódottságot a szemében, és kiolvastam a tekintetéből: bárcsak én is olyan lennék, mint a többi gyerek" - mesélte.

Forrás: Cinthya Dictator / Instagram

"Sokat bántottak a diszlexiám miatt, de érdekes módon nem az osztálytársaim, hanem a tanárok. Ha rossz volt a leckém, szidtak, hogy nem tanulok, ha jó volt, nem hitték el, hogy én csináltam. Szégyenpadba ültettek a terem hátsó részén, és azt mondták, ha eljön az idő a felvételire, én még szakmunkásképzőt se jelöljek meg, úgyse vesznek fel" - árulta el iskolaéveiről.

Curtis

A rapper nem volt valami jó gyerek, rossz jegyei voltak, csúnyán beszélt, és elég durva diákcsínyeket követett el az iskolában - például egyszer felgyújtotta az egyik padot.

Forrás: Facebook / Curtis

"Lobogtatva hoztam haza az év végi bizonyítványt, hogy nem buktam meg. Náluk akkor már pezsgőbontás volt. Az ötös lehetősége fel sem merült" - emlékezett korábban egy tévéműsorban Curtis, akinek édesanyja olykor az iskola igazgatójánál volt kénytelen mentegetni a fiát.

Lapozzon, a cikk folytatódik!