Mi lett a nyolcvanas évek gyereksztárjaival? - képek

2019.06.25. 21:34

Fred Savage

Fred Savage a Kis szörnyetegekben - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: MGM

A Morningstar/Eveningstar című sorozatban kezdte 1986-ban, majd olyan filmekben is benne volt, mint a Repül a haverom, A herceg menyasszonya vagy a Kis szörnyetegek. A kilencvenes évek vége felé már a Talpig pácban című szériában játszott, három-négy éve a The Grinder-ben láthattuk Rob Lowe oldalán, legutóbb a Friends from College-ban szerepelt. Számos sorozatepizódot rendezett is, játékfilmek közül az Oviapu 2-t köszönhetjük neki.

Kirk Cameron

Kirk Cameron a Growing Pains idején - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: ABC

A Growing Pains sztárja 1995-ben saját sorozatot kapott Kirk címmel, azóta viszont csak vendégszerepek jutottak neki. Ma már inkább hittérítőként ismert, számos előadást tart, több vallási szervezetet alapított, keresztény rádióműsort vezetett. Hat gyereke van, abból négyet örökbe fogadtak a feleségével.

Gary Coleman

Gary Coleman a Diff'rent Strokes idején - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogyan festett felnőttként!Forrás: NBC

A Diff'rent Strokes indulásakor, 1978-ban 10 éves volt, így hiába játszott nyolc évig a sorozatban, a gázsiját végig a szülei kezelték – akiket 1989-ben sikerrel perelt is a vagyona hűtlen kezelése miatt. Tíz évvel később így is csődöt jelentett, 2010-ben, 42 évesen halt meg agyvérzésben.

Lukas Haas

Lukas Haas A kis szemtanúban - kattintson a képre a galériáért, nézze meg, hogy fest ma!Forrás: AFP/Photo 12

Hétévesen, 1983-ban kapta az első filmszerepét a Testamentum-ban, a két évvel későbbi A kis szemtanú sikere után pedig rengeteg produkcióban lehetett látni, lehet mind a mai napig. Tavaly Az első ember-ben és a Nyughatatlan özvegyek-ben szerepelt, korábban benne volt például az Eredet-ben, a Lincoln-ban, a Transzcendens-ben és A visszatérő-ben is. Rövid ideig Natalie Portmannel és Lindsay Lohannel is járt, amúgy a The Rogues nevű bandában zenél. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő