Magyar sorozatot vett az Amazon

Vágólapra másolva!
Az AMC Studios által forgalmazott alkotásnak már a második évada forog.
Vágólapra másolva!

A díjnyertes „Tabukról tabuk nélkül" című magyar széria mostantól Észak-Amerikában is elérhető az Amazon Prime Videon. Ez az első olyan hazai alkotás, amely az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI – CNE) égisze alatt megjelenik az Amazon videós streaming szolgáltatásban az USA-ban és Kanadában. A kritikusok által is elismert sorozatot az AMCNI – CNE megbízásából a Spektrum készíttette, és a sikernek köszönhetően már a második évad munkálatai is javában zajlanak - közölte a médiavállalat.

Forrás: AMC

A hat részből álló, epizódonként egyórás sorozat a legváltozatosabb tabu témákat járja körbe személyes élményeken keresztül. Olyan drámai történetek kerülnek napvilágra, amelyek közelebb hozzák, és feldolgozgatóbbá teszik többek között a halál, a gyász, a függőségek, eltitkolt családi bűnök tragédiáját.

A szériát legelőször a magyar, a cseh és a szlovák Spektrumon láthatták a nézők. Múlt évben a Mexikói Nemzetközi Filmfesztiválon, és a Jahorinai Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon is elismerést kapott.