Demcsák Zsuzsát az ittas vezetésről kérdezték, ideges lett

Televíziós Újságírók Díja 2019 demcsák zsuzsa
Vágólapra másolva!
A Rádió 1-nek nyilatkozott a volt műsorvezető, de kerülte az ittas vezetésre vonatkozó kérdéseket, vette észre a Life.hu
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Ripost cikke alapján, Demcsák Zsuzsa buszsávban közlekedett hétfőn, majd a rendőrök megszondáztatták és bevitték. Elképzelhető, hogy ivott vezetés előtt, de amikor erről kérdezte Sebestyén Balázs, ideges lett, és nem kívánt a témával foglalkozni. „Az történt, hogy bárki, bármit ír róla, vagy bármit mond, azt be fogom perelni" – jelentette be.

Majd a következő párbeszéd zajlott le:

„Igaz, ami megjelent?" – kérdezte Sebestyén Balázs.
„Mondom, köszönöm" – válaszolta Demcsák Zsuzsa.
„Miért nem akarsz erről beszélni? Lejött a sajtóban a hír, hogy megint ittas vezetésen kaptak. Közszereplő vagy, nyilván azért ez egy nehéz kérdés..."
„A buszsáv az sokkal fontosabb volt, mint a másik"
„A buszsáv volt fontosabb? Mire gondolsz?"
„Jajjj, na. Muszáj, hogy ugorjuk ezt a témát"
Igen? És ez mivel jár, hogy újra elveszik a jogosítványodat?"
„Köszi, Balázs. Én is ilyeneket kérdeznék. De mégsem kérdezem"

Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Később Sebestyén mentegetőzött, hogy neki ezeket meg kell kérdezni, de Demcsák továbbra sem az ittas vezetésről beszélt, hanem megkérdezte, hogy hány sajtópere volt Balázsnak – mintha ez ebben a történetben számítana. „Lesz perem, nyilvánvalóan... olyasmiket állítanak, amik nem igazak... ezzel kapcsolatban én egyáltalán semmit nem szeretnék mondani" – mondta végül Demcsák Zsuzsa.