Váratlan fordulat: Jolly és Suzy együtt folytatja

Suzy és Jolly
Vágólapra másolva!
Hatalmasat változott Jolly élete azóta, amióta külön költözött feleségétől, Suzytól, egy dolog azonban nem módosul majd meg az énekes életében: továbbra is koncertezik exével, a színpadon továbbra is együtt látja őket a közönség.
Vágólapra másolva!

Jolly a magánéletben nem folytatja tovább Suzyval, már külön is költözött tőle, és azóta 17 éves fiával, Szilveszterrel osztja meg otthonát. Örül annak, hogy végre kicsit több ideje van a fiával foglalkozni, és mint a Mokkában mesélte, a karrierje is sokkal kiegyensúlyozottabb lett a különválás óta, hiszen nem nyomja rá hangulatára a bélyeget az állandó veszekedés.

"Kezd ez életem sínre kerülni. Egy olyan házasságban, ahol rengeteg konfliktus van, rengeteg veszekedés és stressz, az kihat a munkájára az embernek.

orvoshoz jártam, mindenhol fájt, de ez most megszűnt. Nyugodtabb vagyok" - mondta. "A mai napig is vannak fájdalmaim másokkal kapcsolatosan, de rájöttem arra, hogy tényleg jó választás volt az a döntés, amit hoztunk. Hiszen az állandó veszekedések, mindennapos civakodások egy idő után nem tudnak folytatódni az ember életében, mert még a gyermekünknek is rossz" - mesélte.

Azt is elárulta, hogy régóta voltak gondjaik, de nem akartak erről nyilvánosan beszélni. A fellépésekre együtt mennek továbbra is, a hétvégén például hétszer állnak közösen színpadra.

"Máshogy állunk már a színpadon egymás mellett, de próbálok úgy viselkedni, hogy a közönség ezt ne vegye észre, remélem, hogy sikerül" - tette hozzá.