Steven Spielberg különleges horrorsorozaton dolgozik

"An Unforgettable Evening" benefiting the Women’s Cancer Research fund - Arrivals Horizontal
Honorary Chair director Steven Spielberg arrives for "An Unforgettable Evening" benefiting The Women’s Cancer Research Foundation at the Beverly Wilshire hotel on February 28, 2019 in Beverly Hills. (Photo by Mark RALSTON / AFP)
Vágólapra másolva!
Steven Spielberg egy titokzatos projekten dolgozik, egy olyan horrorsorozatot ír, amelyet a tervek szerint csak éjszaka lehet majd nézni.
Vágólapra másolva!

Kiderült a Banff World Media Festivalon, hogy Steven Spielberg egy tíz-tizenkét részes horrorsorozatot készít, amelyből négy vagy öt rész forgatókönyvét már meg is írta.

A rendhagyó vállalkozásról Spielberg régi üzlettársa, Jeffrey Katzenberg beszélt, a széria az általa alapított tartalomszolgáltatón, a 2020 áprilisában induló Quibin fog debütálni.

Steven Spielberg idén februárban Forrás: AFP/Mark Ralston

"Steven Spielbergnek van egy nagyon ijesztő története, ráadásul ő maga írja, ami fantasztikus dolog" – lelkendezett Katzenberg, aki a sorozatot egy időzítő programmal kötné össze, így csak éjszakánként, pár órás időtartamban lehetne nézni.

A Quibi kifejezetten okostelefonra gyárt majd tartalmakat a 25-35 éves korosztály számára, így a sorozataik is csak 7-10 perces epizódokból fognak állni.