Rémálmai vannak a kollégája miatt, kitálalt a sorozatsztár

pauley perrette
Vágólapra másolva!
Pauley Perrette soha nem megy vissza az NCIS-ba, méghozzá egy kolléga miatt.
Vágólapra másolva!

Pauley Perrette sokat köszönthet a krimisorozatnak, többek közt világszerte ismert lett, és igen jól keresett éveken keresztül (persze a sorozat is sokat köszönhet neki). Ennek ellenére az NCIS-ba soha nem tér vissza, írta a Twitteren. Azt is kérte a követőitől, hogy ezzel kapcsolatban ne is kérdezgessék, elhatározása végleges.

Az oka pedig nem más, mint a széria egyik legismertebb színésze, Mark Harmon, akivel nagyon rossz viszonya volt. A bejegyzésben meg is nevezi őt, jelzi, hogy attól tart, hogy megtámadja. „Rémálmaim vannak róla. De van egy új sorozatom, amelyben boldog vagyok, biztonságban vagyok. Szeretni fogjátok" – írta a színésznő.

A színésznő ezúttal egy gyakorlatias, talpraesett anyukát játszik (a Broke című sorozatban), aki egyedül neveli a gyerekét, majd egyszer csak beállít hozzá elkényeztetett lánytestvére és annak férje – akiket eddig jóformán a férfi dúsgazdag családja tartott el, így nem sok mindent kellett maguktól csinálniuk.

A projektet Alex Herschlag (Will és Grace) és Jennie Snyder Urman (Szeplőtelen Jane) jegyzi, szerepel még benne Jaime Camil, Natasha Leggero és Izzy Diaz.

Bántalmazták?

Pauley Perrette 2018-ban meglepő, ám kissé homályos tartalmú posztokkal árasztotta el a Twitter-oldalát, azt sugallta, hogy az NCIS forgatásán több alkalommal bántalmazták, ezért lépett le.

Azzal kezdte, hogy nem akart lealacsonyodni, ezért nem beszélt soha ezekről a dolgokról nyilvánosan, de a bulvárlapok totális hazugságokat írnak róla – amivel gondolhatott a távozása okára is, hisz megjelentek olyan cikkek, amelyek azt állították, hogy a főszereplővel, Mark Harmonnal veszett össze, ezért kellett mennie.

A hallgatás ára

Perrette ezután azon lamentált egy sort, hogy vajon helyesen teszi-e, hogy nem teregeti ki a szennyest, hiszen meg akarja védeni a produkciónál maradt kollégáit. Milyen ára van a hallgatásnak? – kérdezte, egy következő tweetben pedig arról magyarázott, hogy „egy nagyon gazdag és hatalmas médiagépezet" bírja őt a csendben maradásra, és terjeszt róla hamis híreket.

A színésznő végül előállt a farbával, azt írta, hogy azért támogatta mindig a bántalmazással szemben fellépő programokat és szervezeteket, mert őt magát is folyton bántalmazták, az iskolában, a munkahelyén is. "Rettenetes. Otthagytam. Fizikai bántalmazás több alkalommal" – írta.