Tóth Gabi és Krausz Gábor az örökbefogadáson is gondolkodik

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Az énekesnő első gyermekét várja, a terhességről és a családalapításról mesélt.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi az Instagramon jelentette be, hogy kisbabát vár, és azóta azt is lehet tudni, hogy karácsony környékén szül majd. A terhesség meglepte, hisz évekig azt mondták neki az orvosok, hogy meddő.

"Nagyon megijedtem, hogy minden rendben lesz-e a babával és velem, ugyanis volt egy komolyabb nőgyógyászati beavatkozásom az elmúlt években. Azonnal működni kezdtek az anyai ösztönök bennem, azon izgultam a legjobban, hogy egészséges legyen a baba" - mesélte a Család.hu-nak.

Forrás:Krausz Gábor / Instagram

Mivel sokáig azt hitte, hogy nem lehet saját gyereke, az örökbefogadás is szóba került.

"Én még ettől a helyzettől függetlenül sem zárom ki az örökbefogadást, mert szerintem mindenkinek jár az életben a boldogság.

Nyilván tisztában vagyunk vele, hogy beilleszteni egy családképbe egy kívülről jövő kis embert nehéz, de nagyon jó példák vannak körülöttünk. Az egyik barátnőm majdnem 10 évesen fogadott örökbe egy gyermeket a már meglévő családjába, és bár az elején nem volt könnyű a közös útjuk, ma már ez a gyermek felnőtt és orvos lett belőle. Csodálatos ez a példa szerintem. Hiszen közöttünk vannak a jövő festői, költői, burkolói, és csak szeretetet kell adni egy kicsinek ahhoz, hogy ezeket a tehetségeket kihozzuk belőle" - mondta.