Sztárséfek, akik ismert nőket hódítottak meg

Sztárséfek, akik ismert nőket hódítottak meg
Vágólapra másolva!
A hetekben derült ki, hogy nem sokkal válása után ismert séffel, Roberto Favaróval jött össze Ábel Anita. Nem a színésznő az egyetlen, akinek sztárséf csavarta el a fejét, Tóth Gabi egy éve alkot egy párt a Séfek séféből ismert Krausz Gáborral, de Tóth Vera és Debreczeni Zita párja is ezen a területen remekel.
Vágólapra másolva!

Ábel Anita és Roberto Favaro

Ábel Anita tavaly év végén vált el férjétől, akivel 16 évig voltak együtt, és egy közös lányuk született. A műsorvezető azóta nem beszélt a magánéletéről, de májusban egy friss posztban megmutatta új párját, Roberto Favaróval közös fotón pózolnak. "Az élet szép" - csak ennyit fűzött a képhez.

Később elmondta, hogy azért mutatta meg ilyen gyorsan új párját, hogy elkerüljék a pletykákat. "Nem akartunk bujkálni, szeretnénk megélni a szerelmünket úgy, ahogy bárki más. Ezért tettük ki a közös fotókat, viszont ennél többet egyelőre semmilyen módon nem szeretnénk nyilatkozni vagy beszélni róla" - mondta.

Liptai Claudia és Pataki Ádám

A műsorvezető és cukrász párja tavaly házasodtak össze, 2015 óta alkotnak egy párt. "Aki annyi mindent megélt már, mint én, és annyiszor csalódott a szerelemben is, érthető módon óvatosabb. Persze örülök annak, hogy tiszta lappal, tiszta helyzetben indulunk, hiszen ha valami hazugságra épül, az már eleve rossz. Most újra hiszem, hogy talán nekem is jár boldogság" - mondta a kapcsolatuk elején Liptai.

Pataki Ádámmal nagyon boldogok együtt, közös kisgyerekük, Marci, 2016 októberében született.

Folytatódik a cikk, lapozzon!