Nem kell szomorkodni, már forgatják is az új Trónok harca-sorozatot

Bloodmoon, Trónok harca
Vágólapra másolva!
Arról volt szó, hogy nyáron forog csak a pilot, de a The Sun szerint három hete ügyködnek rajta Belfastban. Enyhén spoileres a folytatás!
Vágólapra másolva!

Nem kell reménytelenül elszomorodnia és byroni spleenbe hullnia annak, aki beleszeretett a westerosi fantasyvilágba, a képzelt kontinens mitológiájába, mert már készül is a folytatás, illetve előzménysorozat. Elsőnek egy pilot készül, ha az tetszik az HBO-s vezetőknek és a fókuszcsoportoknak, akkor mehet is az első évad forgatása.

Az eddig is lehetett tudni, hogy komolyabb szerepet kapnak ebben a prequelben az Erdő Gyermekei, de úgy volt, hivatalos HBO-s közlés szerint, hogy júniusban forgatják a pilotot. A The Sun nemrég viszont arról cikkezett, hogy már hetek óta, május eleje, április vége óta zajlanak a munkálatok a belfasti stúdióban, ahol a Trónok harcának sok jelenete is készült.

Az Erdő Gyermekei HBO

De mi lesz a címe? Sokan nem is tudják, hogy a Trónok harca csak az első könyv címe, nem a komplett regényciklusé. A fantáziavilág kiötlője, az író George R.R. Martin korábban úgy emlegette az előzménysorozatot, mint The Long Night, a Hosszú Éjszaka, azonban azóta gyakrabban hallani a Bloodmoon, Vérhold munkacímet.

Biztos sokan megnéznének egy spinoffot,

amely megmutatja, hová hajózott Arya, miféle lényekkel találkozott Westerostól nyugatra, azonban ebből nem lesz semmi egyelőre, HBO-s közlés szerint. Ugyanígy nem kap saját sorozatot Sansa és Tyrion sem, inkább korábbi évszázadokba, évezredekbe megy vissza a történet, logikusan teljesen új gárdával.

Naomi Watts és Josh Whitehouse mellé

csatlakozott Naomi Ackie (Star Wars: Episode IX), Denise Gough (Guerrilla), Jamie Campbell Bower (The Crimes of Grindelwald, Mortal Instruments), Sheila Atim (Harlots), Toby Regbo (Reign), Alex Sharp (To the Bone), Georgie Henley (Narnia krónikái), Miranda Richardson (Harry Potter), Marquis Rodriguez, John Simm, Richard McCabe, John Heffernan, Dixie Egerickx és Ivanno Jeremiah (Humans).

Kis adalék: Jamie Campbell Bower eredetileg szerepelt abban a Trónok harca-pilotban, amely nagyjából 2010-ben készült, de annyira érthetetlen és rossz lett, hogy lecserélték szinte az egész társaságot, és újra kellett forgatni. A többi már ismert, sőt, tévétörténelem.

Vitatott vég

Az utolsó rész okozta felháborodásról itt írtunk, itt olvashat a szereplők jövőbeli terveiről, itt megnézheti, milyen csúnya baki maradt a legvégére. A színészek képes-érzelmes búcsúit itt mutatjuk meg, és a parádés nézettségről is vannak friss adataink.

Sansa Stark beszólt a mérges rajongóknak, akik ettől még idegesebbek lettek, az író, R. R. Martin pedig elárulta, hogy mennyiben lesz más a regényciklus vége, mint a sorozaté. Erről itt írtunk. A Trónok harca időközben toplistás lett, de ennek a listának, eredménynek aligha örülnek a készítők.

Alább szavazhat, ha épp van kedve:

Szavazzon!

Jó volt a Trónok harca utolsó évadja?