Mi pótolhatja az Agymenőket? Készülő komédiák

2019.05.24. 06:57

Outmatched

Az Amerikai pite-filmekből ismert Jason Biggs visszatér a képernyőre, Maggie Lawson (Psych – Dilis detektívek) oldalán játszik egy munkásosztálybeli családapát, aki négy gyereket nevel – akik közül három zseninek bizonyul az IQ-ja alapján. A készítő Lon Zimmet, aki például az Unbreakable Kimmy Schmidt-en vagy az LA to Vegas-on dolgozott korábban.

Broke

Az NCIS kedvelt színésznője, Pauley Perrette ezúttal egy gyakorlatias, talpraesett anyukát játszik, aki egyedül neveli a gyerekét, majd egyszer csak beállít hozzá elkényeztetett lánytestvére és annak férje – akiket eddig jóformán a férfi dúsgazdag családja tartott el, így nem sok mindent kellett maguktól csinálniuk. A projektet Alex Herschlag (Will és Grace) és Jennie Snyder Urman (Szeplőtelen Jane) jegyzi, szerepel még benne Jaime Camil, Natasha Leggero és Izzy Diaz.

Mixed-ish

A Feketék fehéren (eredeti címén Black-ish) előzménysorozata, az ott megismert anyuka, Rainbow fiatalkoráról szól, a lányt Arica Himmel játssza. A történet a nyolcvanas években játszódik, a központi család egy hippi kommunából költözik egy tipikus kisvárosba, itt kell megküzdeniük az előítéletekkel – a gyerekeknek pedig azzal, hogy félvérként az iskolában a fehér és a fekete társaik is nehezen fogadják be őket.

Indebted

Fran DrescherForrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Kempin

A történet középpontjában egy házaspár (Abby Elliott és Adam Pally) áll, akik újra elkezdenének élni, miután a gyerekeik már felnőttek – hirtelen megjelennek azonban a férfi tönkrement szülei (Fran Drescher és Steven Weber), akiket kénytelenek befogadni. Hasonló hangulatra számítsunk, mint A Goldberg család-nál, az alkotó ugyanis az egyik ottani producer, Dan Levy.

The Great North

Bob BurgerfalodájaForrás: Fox

Rajzfilmsorozat a Bob burgerfalodája csapatától, olyanok hangjával, mint Nick Offerman, Will Forte, Jenny Slate vagy Megan Mullally. A történet Alaszkában játszódik, a főszereplő apuka ott neveli egyedül a gyerekeit, akik közül az egyik lány szembefordul a hagyománnyal, és a családi halászhajó helyett a helyi plázában vállal munkát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő