Hihetetlen dolog történt az Agymenők fináléjában

Agymenők
Vágólapra másolva!
Tizenkét évad után véget ért napjaink legnépszerűbb vígjátéksorozata, az Agymenők. De mi történt a fináléban? Spoileres folytatás következik, csak akkor olvassa tovább, ha már látta az utolsó epizódot, vagy ha nem bánja, hogy előre megtudja a részleteket!  
Vágólapra másolva!

Május 16-án egy dupla epizóddal búcsúzott az Agymenők, napjaink legnézettebb sorozata. A készítők nem ígértek óriási meglepetést a fináléra, mégis érzelemmel teli volt a végjáték, valószínűleg egy rajongóban sem maradt hiányérzet. Ha tovább olvasna, a kép alatt folytatjuk.

Végéhez ért az Agymenők Forrás: CBS

Az Agymenők utolsó részei a tévétörténet talán leghosszabb visszatekintésével indultak, hisz „az előző részek tartalmából” itt azt jelentette, hogy gyorsítva végignézhettük a tizenkét évad fontosabb eseményeit, onnantól kezdve, hogy Sheldon és Leonard először találkozott Pennyvel.

A fináléban arra ugyan nem kaptunk választ, hogy mi Penny vezetékneve, és Raj sem nősült meg, de egyébként aligha lehetett hiányérzetünk. Egy hihetetlen dolog biztosan történt, Sheldonék apartmanjában végre megjavították a liftet!

Működik végre a lift Forrás: CBS

A dupla epizód második része két hónappal később játszódott, mint az első, Penny időközben teherbe esett, a főszereplők pedig Svédországba tartottak, hogy Sheldon és Amy átvehessék a Nobel-díjat a kutatásaikért – Raj mellett pedig az egykori Buffy, Sarah Michelle Gellar ült a repülőn. Ő volt tehát a finálé vendégsztárja, a korábbi híres mellékszereplőkről itt talál egy galériát.

Amy a Nobel-díj átvételekor azokhoz a fiatal lányokhoz intézte a beszédét, akik a tudományos karriert választják, Sheldon pedig félretette előre megírt, 90 perces monológját, mert rájött, hogy az jórészt saját magáról szól.

Megkapták a Nobel-díjat Forrás: CBS

Ehelyett név szerint szólította a barátait, akik nélkül nem sikerült volna eljutnia idáig, és elismerte, hogy ő maga lehetett volna jobb barát – de azt is tudatta a többiekkel, hogy nagyon szereti őket a maga módján.

A stáblista előtt volt még egy érzelmes jelenet, a legvégén azt láthattuk, hogy a csapat kínait vacsorázik a jól ismert nappaliban, miközben a főcímdal akusztikus verziója szólt – vagyis a szereplők élete valószínűleg ugyanúgy folytatódik tovább, csak épp Pennynek és Leonardnak lesz egy gyereke, Sheldon és Amy nyakában pedig már ott lóg a Nobel-díj:

Forrás: CBS