Már tudjuk, mit nézünk ősztől a tévében

2019.05.19. 09:55

Az Egyesült Államokban épp véget ért az upfronts, az időszak, amikor a tévécsatornák összeállítják a következő évad műsorkínálatát, többek között megrendelik az új sorozatokat. A 2019-2020-as szezonban érkező drámai szériák közül ajánlunk most egy tucatot az öt országos amerikai csatorna – az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW – terméséből: jön a Beverly Hills 90210 és A csontember új verziója, visszatérnek a képernyőre a Szex és New York, az Így jártam anyátokkal, a The Walking Dead sztárjai, miközben 50 Cent is jelentkezik egy projekttel. A végén szavazzon, hogy melyik produkciót várja a legjobban!

For Life

A Power után új sorozaton dolgozik a rapperForrás: AFP/2018 Getty Images/Jamie Mccarthy

50 Cent projektje egy elítéltről (Nicholas Pinnock) szól, aki a börtönben jogásznak tanul, és kvázi ügyvédként próbálja segíteni a rabtársait, elérni azok felmentését. Közben persze ő maga is ki szeretne szabadulni, hisz ártatlanul ítélték el: életfogytiglanit kapott egy olyan bűntény miatt, amit nem is ő követett el. A neves rapper mellett Az utolsó remény író-producere, Hank Steinberg a másik készítő.

Evil

A férjem védelmében négyszeres Emmy-jelölt alkotópárosa, a házaspárként együtt dolgozó Robert és Michelle King ezúttal a tudomány és a vallás harcáról forgat. A történet középpontjában egy szkeptikus pszichológusnő és egy leendő pap áll, akik egy harmadik társukkal együtt nyomoznak állítólagos csodák, démoni megszállások és más természetfeletti jelenségek ügyében. A Westworld-ben látott Katja Herbers és a Luke Cage címszereplője, Mike Colter is benne lesz.

Tommy

Sorozat egy magas rangú rendőrtisztről, aki a Los Angeles-i rendőrség első női főnöke lesz, keresetlen őszinteséggel és kemény kézzel próbálja meg irányítani a hatalmas szervezetet. Nagyon talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy a szerep ideális lesz Edie Falco – a Maffiózók Carmela Sopranója, a Jackie nővér címszereplője – számára, a készítő, a kétszeres Oscar-jelölt Paul Attanasio bizonyára jól választott.

Next

A 24 egyik alkotója, Manny Coto állt elő egy technikai és morális kérdéseket feszegető thrillerrel, amelynek központi témája a mesterséges intelligencia. A főhős egy technológiai cég korábbi vezetője (John Slattery), aki csatlakozik a nemzetbiztonsági ügynökség kibervédelemmel foglalkozó osztályához, hogy segítsen megállítani egy tanulni képes, önmagát fejlesztő mesterséges intelligenciát.

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!

Előző
Következő