Két hétig kódolatlanul nézhet több csatornát

Tévé nézés, tévéző család, megszűnő csatornák
Vágólapra másolva!
A UPC Direct kódolatlan időszakában a tévénézők korlátlanul nézhetik a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. csatornákat. Május 20. és június 2. között, két teljes héten keresztül élvezhetik a mesék, rajzfilmek, vicces és tanulságos történetek széles választékát. A fent említett gyerekcsatornák a UPC Direct összes ügyfele számára elérhetők lesznek ezen időszak alatt.
Vágólapra másolva!

Május utolsó két hetében minden UPC Direct-előfizető otthonában kódolatlanul érhető el a Cartoon Network, a Boomerang és a Nick Jr. csatorna.

A kódolatlan időszak alatt többek között a Medvetesók – Grizzly, Panda és Jeges – érkeznek a képernyőkre. Azoknak, akik az akciódúsabb meséket kedvelik, mindenképp érdemes a Bakugan: Battle Planet-re kapcsolniuk, de elérhető lesz ingyenesen az Új bolondos dallamok is, a Nick Jr. csatornán pedig a Mancs őrjárat, a Babi kávézója és az Abby Hatcher kedvencei.

Forrás: Medvetesók

A UPC Direct kódolatlan időszaka mellett a Nick Jr. csatorna kistestvére, a NickToons is tartogat érdekes műsorokat a gyerekeknek: most májusban a csatornán látható a SpongyaBob Kockanadrág című rajzfilmszéria és a Tini Nindzsa Teknőcök 2018-as rajzfilm-adaptációja, A tini nindzsa teknőcök felemelkedése című animációs sorozat.