Tóth Andi anyagi gondjai miatt költözött össze párjával

Négy éve indult Tóth Andi az X-Faktorban: így nézett ki akkor
Vágólapra másolva!
A fiatal énekesnő elárulta, hogy ősszel se munkája, se pénze nem volt, az albérletét sem tudta fizetni, ezért párjához, Szabó Ádámhoz költözött.
Vágólapra másolva!

Tóth Andi csak 15 éves volt, amikor megnyert egy tehetségkutatót, akkor költözött Nagyváradról Budapestre. „Az emberek azt gondolják, hogy miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Rengetegen vagyunk ebben a szakmában, és sajnos nem mindenkinek jut elég munka. Nem beszélve egyes pénzéhes menedzserekről, akik nemhogy segítettek, az utolsó bőrt is lehúzták rólam, és megloptak” – mesélte.

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Az énekesnő már a sokadik menedzsmentváltáson van túl, mert mint mondja, akik felkarolták, általában csúnyán átejtették, és bevétele nagy részét zsebre tették.

„Az ember próbálkozik, a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell” – árulta el S. Tóth Márta JelenLét című műsorában.

Ebben a nehéz anyagi helyzetben ismerte meg Szabó Ádámot, aki egy hét után felajánlotta a segítségét, végül öt hónap után költöztek össze. „Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat, kaja, macska, albérlet, de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte. Úgyhogy legfőbb célom megerősödni, befutni és elérni, hogy anyagilag a párom nélkül is megálljam a helyem. Ez adná vissza a lelki békémet.”

Forrás: Tóth Andi/Instagram

Kapcsolatukról elárulta, hogy nem túl stabil, többször szakítottak és költöztek szét az elmúlt időszakban, párja nagyon féltékeny és figyelmetlen. „Ádám először még nagyon értékelte, hogy házias vagyok, mára viszont odáig fajult a helyzet, hogy ez a dolgom. Meg persze van féltékenység is, amit részéről nem is értek, hiszen kettőnk közül ő a flörtölős. Persze, tudom, hogy sosem csalna meg, de ebből is adódtak vitáink.”