Pápai Joci elárulta, mit érez az Eurovíziós Dalfesztivál után

2019.05.15. 13:15

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjének másnapján, Tel-Avivból üzent a magyar rajongóknak.

A magyar énekes Az én apám című dalával állt az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán kedd este, ezzel pedig történelmet írt: ő az egyetlen olyan magyar énekes, aki kétszer is képviselte az országot a versenyen. Pápai Joci egy Instagram-posztban összegezte érzéseit:

„Magyarország! Nagyon jól esik, hogy ennyien támogattok, és mellettem álltok. Hihetetlenül jó érzés az, hogy most nem érzek mást, csak szeretetet és biztatást! Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok. Én mindent kiadtam magamból a színpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban, se a szívemben! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel! Az, hogy előbb véget ért, sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanám magamnak, mivel őszinte ember vagyok, és nem akarom ezt csűrni-csavarni tovább. De egy biztos, az üzenet eljutott!

Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni, és befeküdni a feleségem mellé! Jelenleg csak erre vágyom! Na, és persze megkezdeni a szezont! Koncertezni és élőben is eljutni a szívetekhez! Köszönöm, hogy velem vagytok!” – írta.

TOVÁBBI CIKKEK