Ha nem látta, bepótolhatja Pápai Joci fellépését az Eurovízió elődöntőjében

Eurovízió 2019 Pápai Joci
Hungary's Joci Papai performs the song Az én apám during the first semi-final of the 64th edition of the Eurovision Song Contest 2019 at Expo Tel Aviv on May 14, 2019, in the Israeli coastal city. (Photo by Jack GUEZ / AFP)
Vágólapra másolva!
Tegnap Pápai Joci Az én apám című dalával állt az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, ezzel pedig történelmet írt: ő az egyetlen olyan magyar énekes, aki kétszer is képviselte az országot a versenyen. 
Vágólapra másolva!

Felkerültek a verseny hivatalos YouTube-csatornáján az első elődöntő fellépései, így most már mindenki visszanézheti Pápai Joci tegnapi szereplését. Az énekes Az én apám című számmal, amit Molnár Ferenc Caramellel szerzett, február végén megnyerte A Dal 2019 című dalválasztó versenyt, és ezzel 2017 után immár másodszor képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az első elődöntőben 17 országból 10 jutott a döntőbe, itt megnézheti, hogy kik. A következőn, csütörtökön is 10 ország megy majd tovább. Az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjét szombaton rendezik majd, az elődöntőből továbbjutó 20 országhoz csatlakozik még az úgynevezett Öt Nagy ország, továbbá a tavalyi győzelemmel a rendezést elnyerő Izrael.