Eurovíziós Dalfesztivál: Pápai Joci nagy vágya teljesült

A Dal - döntő
Budapest, 2019. február 23. Pápai Joci Az én apám című dalt adja elő A Dal 2019 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Túl van az Eurovíziós Dalfesztivál első próbáján Pápai Joci. A Magyarországot képviselő énekes számára szinte már rutinnak számít a menetrend, hiszen 2017-ben is ő képviselte hazánkat a megmérettetésen. „Olyan élményekkel gazdagodtam, amelyekre mindig is vágytam” – mondta a szent helyek megtekintése után. 
Vágólapra másolva!

„Sokkal több dolgot észre tudtam most venni, mint két évvel ezelőtt, akkor jóval zaklatottabb állapotban érkeztem a versenyre. Nyugodtnak és összeszedettnek érzem magam. Az első próba nagyon fontos része a felkészülésnek. Minden jól ment, a fülmonitorokat remekül beállítottuk, háromszor elénekeltem a dalt, és apró változtatásokat eszközöltünk” – mesélte Pápai Joci, akit a műsorkészítők és az újságírók egyaránt örömmel fogadtak.

„Sok ismerőst látok, megmaradt köztünk a két éve kialakult jó kapcsolat, jó velük újra találkozni” –mondta.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az eurovíziós fellépők szervezett utazás keretében ellátogattak Jeruzsálembe, amely Pápai Joci régi vágya volt. „Nagyon közel kerültem Jeruzsálemben Istenhez. Amit itt magamba szívtam, nagyon sok erőt ad majd a színpadon.

Olyan élményekkel gazdagodtam, amelyekre mindig is vágytam. Egy biztos, a családomat is el kell hoznom ide. Megkóstoltuk a helyi ételeket is: elvittek minket a jeruzsálemi piacra, ahol hat különböző helyen kínáltak minket helyi fogásokkal” – tette hozzá.

Pápai Jocinak először a május 14-i elődöntőben szoríthatnak a nézők, ahol hetedikként lép színpadra.