Válságba került Száraz Dénes házassága

2019.04.25. 11:08

Száraz Dénes tizenkét éve házas, de mostanában hullámvölgyben van a kapcsolatuk feleségével – a Jóban Rosszban egykori szereplője bízik abban, hogy meg tudják oldani problémáikat.

Nem volt egyszerű a kapcsolatuk kezdete, feleségével tizenkét évvel ezelőtt szerettek egymásba, de akkor egyikük sem volt egyedülálló. Az érzéseik olyan erősek voltak, hogy egymást választották.

Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

„Színészként velem is többször előfordult, hogy beleszerettem a partnerembe. Játék közben annyira megnyílik a lelkem, hogy ez is megtörténhet. A feleségemmel is így szerettünk egymásba tizenkét évvel ezelőtt. Mindkettőnknek volt akkoriban párja, de azok még nem voltak megváltoztathatatlanul komoly kapcsolatok. Negyvenévesen, amikor már családom van, és abban rengeteg munkám, ha ilyesmi meg is történik velem a színpadon újra, miután lemegy a függöny, lezárom magamban ezt az érzést, és megyek tovább...” – árulta el a Storynak a színész, aki kapcsolata válságáról is őszintén mesélt.

Nem mondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben van, mint minden hosszú házasságban, nálunk is akadnak problémák. Tizenkét év nem kevés, és most elakadtunk. De erős hármas a miénk, és hiszem, hogy az emberek és a kapcsolatok meg tudnak újulni” – mondta.

TOVÁBBI CIKKEK