Bántották a társai a kis Norbit, iskolát váltott Rubint Rékáék kisfia

Rubint Réka
Vágólapra másolva!
Rubint Réka és Schobert Norbi nagyobbik fiát sokáig piszkálták az iskolában, végül a szülők úgy döntöttek, másik intézménybe íratják át.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbika két éve váltott iskolát, sokáig tűrte néhány gyerek piszkálódását. Mint a Storynak mesélte, a budapesti iskolában magas szintű volt az oktatás, és nagyon szerette a tanárokat is, de a gyerekek zaklatása rányomta bélyegét a mindennapjaira. „Néhányan a szüleim ismertsége miatt bántottak, nagyon rosszul esett. A végére elegem lett, ezért a 4. osztály elején megkértem anyáékat, hogy hadd járjak másik iskolába” – mondta.

Forrás: Rubint Réka / Instagram

Az új iskolába félve indult, eleinte szorongott, és félt, hogy ott is csúfolni fogják. „Szerencsére az új iskolában már egy elfogadóbb osztály fogadott. Nagyon jó fej gyerekek járnak ide, akik a kezdetektől bátorítottak, hogy nyissak feléjük. (...) Persze itt is van a felsőbb évfolyamokon egy-két gyerek, akik folyton megjegyzéseket tesznek, de már jól kezelem őket. Egyszerűen nem figyelek oda, mert tudom, hogy csak azért piszkálnak, mert anyáék híresek.”