Kiderült, mi áll a magyar sztárok elhízásának hátterében

2019.04.24. 18:21

Király Linda

„Kiderült, hogy az agyalapi mirigyemben növekszik egy ciszta. Most ezt kezeljük. Tehát már tudjuk a hízás fizikai okát, most jön a lelki terápia. Ez megnyugtat, de tisztában vagyok azzal, hogy ötéves tortúrának nézek elébe” – írta A Király család című könyvben az énekesnő.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Három gyógyszert szedek: a pajzsmirigyemre, a daganat zsugorítására és az inzulinrezisztenciámra. Emellett vitaminkúrán vagyok. Kiváló orvosi csapat van körülöttem, fizikailag és lelkileg is elindult a változás. Nem tudom, mennyit fogytam, nem szeretném a mérlegen stresszelni magam. Létezik egy műtéti megoldás is, de nekem a gyógyszeres a jobb. Bizonyos esetekben túl kockázatos lenne, például élethosszig tartó hormonpótlásra lehet szükség” – mesélte nemrégiben.

Mádai Vivien

Bár a Mokka műsorvezetője ma már bombaformában van, régebben meggyűlt a baja a pluszkilókkal, ugyanis elmondása szerint stresszevő volt. „Az idegességet evéssel oldottam, ami mostanában is így van, ha valami nincs rendben az életemben. Világéletemben stresszevő voltam, ha valami bántott, ételbe fojtottam. De nem édességbe, az én gyengéim a tésztafélék, amelyekből rengeteget tudok enni” – mondta.

Forrás: Mádai Vivien / Instagram

„Érdekes, hogy a férjem is ebben a periódusomban ismert meg, a mai napig sokszor mondja is, hogy jobban szeret egy kis felesleggel, nem olyan vékonyan, mint amilyen most vagyok. Azonban ducin nem éreztem jól magam a bőrömben, de nem a kinézetem miatt, hanem, mert valami nem volt rendben az életemben” – árulta el.

Tóth Vera

Gyerekkori arcüreggyulladására kapott szteroidos kezelés miatt hízott el Tóth Vera, erről még 2013-ban mesélt. Bár mostanában az énekesnő 50 kilós fogyásáról szólnak a hírek, néha azt is megemlíti, hogy kezdődött nála az elhízás, miért szaladtak fel rá hirtelen a kilók.

Fotó: Polyák Attila - Origo

„Gyerekkoromban nagyon vékony voltam. Pont olyan, mint a húgom. Nyolcéves koromban arcüreggyulladásom lett, amire egy nagyon erős szteroidos kezelést kaptam. Egy nyár alatt úgy meghíztam, hogy ősszel nem ismertek meg az osztálytársaim. Húsz kilóval voltam több szeptemberben, mint júniusban az évzárón. A gyerekek ebben az életkorban nagyon kegyetlenek. Tele lettem gátlásokkal, szorongással. A tanárok közül is voltak, akik kipécéztek maguknak. Nem egyszer sírva mentem haza az iskolából” – mesélte.

TOVÁBBI CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő