Kiderült, mi áll a magyar sztárok elhízásának hátterében

Kiderült, mi áll a sztárok elhízásának hátterében
Vágólapra másolva!
Galambos Lajos nemrégiben 140 kilóra hízott, Cserpes Laura a felszedett kilók miatt vonult vissza a rivaldafényből, Tóth Vera pedig hormononális problémák miatt nem tudott műtét nélkül megszabadulni a súlyfeleslegtől. Bár az elhízás olyan tabutéma, melyről az érintettek általában nem szeretnek beszélni, néhány magyar sztár nyíltan vallott arról, hogy mi áll hízásuk hátterében.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsi

Évekig stresszevő volt Galambos Lajos, aki emiatt három éve 140 kilóra hízott. A zenész elárulta, súlyos lelki betegség is hátterében állt az elhízásnak. „A stresszt mindenki különbözőképpen éli meg. Valaki iszik egy pohár bort, pálinkát, én a feszültségemet úgy oldottam, hogy ettem egy darab valamit. Valamit mindig ennem kellett” – mesélte a napokban a Mokkában.

Forrás: tv2

Mindennap tele volt feszültséggel, mikor kamera elé került, és ismertté vált. Meg szeretett volna felelni mindenkinek, de mindig nagyon izgult, sokat izzadt. Sok időbe telt, míg le tudta küzdeni ezt az izgalmat és megfelelni vágyást, a fogyásban pedig az is motiválta, hogy gyerekeivel minőségi időt tölthessen.

„Bántottak, de ezt a méretet nem lehet álcázni. Hiába találták ki, hogy vegyek fel sálat, mert hosszít, és ne hordjak csíkosat, mert szélesít” – magyarázta. Végül egy diéta segített neki, most kb. 100 kiló, és elégedett az eredménnyel.

Cserpes Laura

Cserpes Laura hónapokra teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, ami tudatos döntés volt a részéről. A napokban elárulta, hogy rossz közérzetét többek közt az okozta, hogy egy betegség miatt időnként felszaladt rá pár kiló, és nem érezte jól magát a bőrében.

Forrás: Facebook / Cserpes Laura

„Több életmódváltáson vagyok túl, de most sikerült a megfelelő módszert megtalálnom. Korábban előfordult, hogy meghíztam, kiderült, hogy egy hormonbetegség okozta.

Nem beszéltem róla, inkább magamban szenvedtem, nem akartam, hogy sajnáljanak.”

Öt éve derült ki, hogy pajzsmirigy-alulműködésben szenved, emiatt csúsztak fel rá észrevétlenül a kilók.

Palotás Petra

Az egykori műsorvezetőnek volt néhány nehéz éve, egy betegség miatt ugyanis 25 kilót hízott, ezért nem is mutatkozott a nagy nyilvánosság előtt az utóbbi időben. Nemrégiben Kasza Tibi műsorában tűnt fel a TV2-n, sok idő után vállalt újra tévés szereplést.

Forrás: Facebook/Petra Palotás

„60-ról 85 lettem. Az, aki hosszú évekig a képernyőn volt, reflektorfényben élt, ezt még nehezebben éli meg.

Dietetikus orvossal konzultálva elkezdtem egy nagyon erős és hatékony fogyókúrát,

az úgynevezett részidős böjtöt, aminek az a lényege, hogy nyolc órán keresztül ehetek normálisan kétszer-háromszor, utána viszont 16 órán keresztül semmiféle táplálékot nem vehetek magamhoz. Ekkor böjtöl a szervezet, ez jó hatással van nemcsak a fogyókúrára, hanem az inzulinrezisztenciát, a 2-es számú cukorbetegségemet is megállíthatja” – mesélte.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!