Ki hány futamon ment, hányat nyert? Itt a nagy Exatlon-tabella

exatlon, palik
Vágólapra másolva!
Huszti, Dombi, Mischinger a sorrend a még versenyben lévők között, ha csak a nyert futamok százalékát nézzük.
Vágólapra másolva!

Huszti Kata 99 futamból 59-et megnyert, ami nem rossz, de ott a kis szépséghiba, hogy közben kiesett, és csak Salander Dorina sérülése miatt térhetett vissza a játékba. Dombi Rudolf második helye tetszetős, ott meg az a probléma, hogy 101 futammal kevesebbet teljesített, mint a gladiátor, aki ugyanakkor érkezett a műsorba. Mischinger Péter ugyanis 240 pályát vállalt, csoda, hogy nem sérült le komolyabban, ezzel a számmal ő a csúcstartó. Gelencsér Timi majdnem 50%-on áll, azaz meccse felét elveszítette, de még így is versenyben van. Itt a legjobb hat statisztikája, ami egy kommentelő szerint hétvégi, nem kedd esti, de most került csak ki a netre:

Forrás: TV2

Alább pedig a már kiesetteké, eszerint Rozs Gergely és Kása András esélyes lett volna a legjobb 6-ra, ha nem sérülnek le. Szabó-Thomka Hanna is nagyon szép statisztikával bír, a 185 menet elképesztő, más nőnek nincs ennyi. Érdemes böngészni a számokat, van sok érdekes adat, például az, hogy a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmund itt utolsó.

Forrás: tv2

Bár, nem találjuk a listán Miló Vikit, akit az első napokban láthattunk a képernyőn, illetve Sárfány Emese Aleskát sem, pedig gyanítjuk, hogy nekik a 26% sem jött össze. Nem túl praktikus a szürke alapon szürke betű, de ez van, így találtuk:

Forrás: TV2