1984-be visz a kultsorozat újabb évadja

AHS
Vágólapra másolva!
Ha emlékszik a Péntek 13-ra, akkor olyasmire számíthat az Amerikai Horror Story folytatásában.
Vágólapra másolva!

Az Amerikai Horror Story remekül indult, egy szellemjárta házzal, sok remek alakítással, nem várt csavarokkal. A második évad még magasabbra tette a lécet, az elmegyógyintézetben játszódó évad a legjobb horrorsorozatok közé emelte, az őrült, náci orvossal, a rémisztő lényekkel a kertben, a szadista apácával, a megkínzott újságírónővel.

Egy korábbi plakát

Utána készültek jobb-rosszabb évadok - a Lady Gagával feljavított Hotel például egészen jó lett volna, ha nem húzzák olyan sokáig, és megcsinálják hat részben. A Murder House után jött az Asylum (2012), a Coven (2013), a Freak Show (2014), a Hotel (2015), a Roanoke (2016), a Cult (2017) és Apocalypse (2018). Mindegyik más sztorit szállított, más helyszínen játszódott, más karakterekkel.

Most 1984-be keveredünk vissza, a teaser alapján egy nyári tábor lehet a helyszín, egy erdő, esetleg tó mellett, ott menekül egy nő egy bakancsos, maszkos alak elől. Ha ismerős, nem véletlen, ilyesmi a Péntek 13. (Friday the 13th) sztorija, amely egy 1980-ban bemutatott amerikai horrorfilm. Sean S. Cunningham alacsony költségvetésből forgatott alkotása a filmtörténet egyik leghíresebb horrorja lett, melyhez az évek folyamán számos folytatást készítettek.

Itt a teaser: