Híres párjuk miatt lettek ismertek, és ebből boldogan megélnek

Magyar sztárok, akik ismert párjuk miatt váltak híressé, Sebestyén Ági, Molnár-Szilágyi Szilvi, Kasza-Darai Andrea, Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Időről időre felbukkannak olyan arcok a médiában, akiket csak azért ismernek több százezren, mert híres párjuk mellett szerepelnek a tévében vagy a közösségi oldalakon. Kulcsár Edina férje, Csuti, az Ázsia Expressz első szériájának köszönheti nagy rajongótáborát, de Kasza Tibi vagy Caramel felesége is szép követőtábort épített ki magának. Nézze meg, kik azok a magyar sztárok, akik párjuknak köszönhetik, hogy ilyen gyorsan befutottak.
Vágólapra másolva!

Egyre több hírességből válik influencer, véleményvezér a közösségi oldalakon, a cégek pedig előszeretettel reklámozzák termékeiket, szolgáltatásaikat magyar sztárokkal. Korántsem mindegy, hogy kinek mekkora, és mennyire aktív a követőtábora, az Instagramon például már azok a sztárok is jól keresnek, akiknek 20-30 ezer követőjük van.

Vannak jócskán olyan ismert arcok a sztárvilágban, akik – bár lehetséges, hogy egyedül is ment volna – gyorsan befutottak az ismert partnerük oldalán, és közösségi oldalaik jelentik bevételük egy részét.

Ezzel a módszerrel egész jól lehet keresni, posztonként nagyjából 100-150 ezer forintot kapnak a sztárok, akiknek a szabályozás szerint már egyértelműen jelölni kell oldalukon, ha szponzorált tartalom kerül fel hozzájuk.

Kasza Tibi felesége, Manker

Instagram: 371 ezer követő (+142 ezer a Mankertipp oldalán, +188 ezer a Manófejek oldalán)

Facebook: 63 ezer követő

Darai Andrea műsorvezető párja oldalán vált ismertté, eleinte csak Kasza Tibi oldalán láthatták a rajongók. Azóta saját Instagram-oldalának is népes követőtábort építettek ki közösen, Mankertipp néven is visz egy oldalt, sőt, még egy közös, családi profiljuk is van.

Gyakran előfordul, hogy a négy oldalon együtt kommunikálnak férjével, a rajongói kérdésekre felváltva válaszolnak a felületeken, és élő adásban is hol itt, hol ott mesélnek. Oldalaikon gyakoriak a reklámposztok, kislányuk születése óta az egyik leggyakoribb téma a baba gondozása.

Caramel felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi

Instagram: 95,1 ezer követő

Molnár-Szilágyi Szilvi az egyik legismertebb magyar énekes felesége, aki sokat tesz azért, hogy ne kizárólag ezért ismerjék: kisgyerekes anyukaként saját vállalkozást indított, és közösségi oldalán alig posztol a férjéről. Kislányuk betegsége óta Szofit se nagyon látni a képein, csaknem egyévnyi kihagyás után nemrég tért vissza az oldalára.

Berki Krisztián exe, Hódi Pamela

Instagram: 453 ezer követő

Facebook: 244 ezer követő

Hódi Pamelát Berki Krisztián párjaként ismerték meg a nézők, többek közt az Édes Élet-ben is szerepeltek együtt. A modell a szakítás óta is a középpontban maradt, oldalain több terméket, szolgáltatást reklámoz, de nemrégiben egy saját ruhamárkát is indított.

Jelenleg admin kezeli a közösségi oldalait, mivel a TV2 új műsorát, az Ázsiát Expressz-t forgatják épp Srí Lankán.

Berki Krisztián felesége, Mazsi

Instagram: 116 ezer követő

Berki Renáta is egyértelműen ismert párjának köszönheti a sikert, a korábban egy cukrászdában dolgozó nő mára népszerű véleményvezérré nőtte ki magát a közösségi médiában. Rengeteget posztol párjáról, családjáról és mindennapjairól, illetve jócskán vannak reklámposztok is az oldalán.

Lapozzon tovább, nézze meg a többieket is!