Gyerekei miatt támadják Ördög Nórát

Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Világutazó lett a család, a neten mégis sokan beírnak neki, hogy vigye inkább óvodába a két gyereket.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra, Nánási Pál és a gyerekek többet vannak úton, mint Cook kapitány fénykorában, és sokan irigylik is őket: világot látnak, megismernek sok kultúrát, hihetetlen élményekkel gazdagodnak. Útjaik jó része szponzorált, de most épp az Ázsia Expresszt forgatja a TV2 műsorvezetője, azaz nem henyél heteken át, kamera elé kell állni naponta többször. Az pedig, hogy nem akar két hónapig gyerekek nélkül lenni, aligha felróható neki: persze most is az egész család utazott, akárcsak az első évad esetében.

Ördög Nóra csodás helyeken jár Forrás: Nánási Pál

„Időről időre megkapom, hogy a gyerekeimnek az óvodában lenne a helyük. Ez így igaz, szuper közösségbe járnak, és ha hosszú ideig távol vagyunk, nagyon hiányoznak nekik az ovis társak és az óvónénik. Sokszor elmondtam, de a legtöbb utazásunk olyan sok hiányzást azért nem okoz, illetve nem többet, mint más gyerekek esetében" – írta Ördög Nóra a témáról.

Este mindig szállodában alszanak, de nappal néha a kocsiban Forrás: Ördög Nóra

„Most ez a pár hét más. A munkám miatt jöttünk Ázsiába. És valóban kemény a döntés, amit szülőként meg kellett hoznunk: 5-6 hét ovi nélkül, de együtt, vagy inkább az ovi, de ne lássuk egymást? Számomra nem volt kérdés. És köszönöm Kriszti néninek és Éva néninek, hogy soha egy rosszalló megjegyzést nem tettek nekem emiatt. A gyerekek jól vannak!" – tette hozzá.

Szavazzon!

Mit gondol a témáról?

A műsor várhatóan nyár végén, ősz elején kerül a képernyőre.