Fura dolgok derülnek ki a Jóbarátokról az új képarány miatt

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Több bakit is észrevehettek a Jóbarátok rajongói, mióta a Netflix is adja a kedvelt sorozatot.
Vágólapra másolva!

A Netflix brutális összeget fizetett a Jóbarátok sugárzási jogáért, ennek köszönhetően egyrészt a mai tinik is rákaptak a 2004-ben véget ért sorozatra, másrészt még most is vesznek benne észre bakikat a rajongók.

Múltkor egy matracra figyeltek fel, amelyet a színészek biztonsága érdekében helyeztek el a készítők – de a nézőknek nem kellett volna látniuk –, most pedig egy beugró statisztát füleltek le, aki a Jack Gellert játszó Elliott Gouldot helyettesítette az egyik jelenetben:

Itt megnézheti teljes egészében is az említett képsort, teljesen nyilvánvaló, hogy a helyettes egy cseppet sem hasonlít Gouldra, egyetlen néző sem hitte volna el, hogy őt látja.

Ennek ellenére a bakit csak most szúrták ki, hisz amikor először adták a sorozatot, a férfit nem is lehetett látni – csak a zakója szélét mutatták, annyival jelezték, hogy Jack Geller is ott áll a beszélgetés során.

Csakhogy a szélesebb képernyők miatt a Netflixen már 16:9-es képarányban láthatjuk azt, amit régen a tévében 4:3-as arányban, így azok a részletek is látszanak a kép szélén, amelyek annak idején nem fértek bele a képkivágásba. Így került elő a matrac, most pedig a statiszta, de valószínűleg lesznek még hasonló felfedezések.