A Trónok harca írója szerint korai ez a befejezés

"Game Of Thrones" Season 8 Premiere GettyImageRank2
NEW YORK, NEW YORK - APRIL 03: George R. R. Martin attends the "Game Of Thrones" Season 8 Premiere on April 03, 2019 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Úgy érzi, mintha csak egy hete kezdődött volna a fantasy az HBO-n.
Vágólapra másolva!

George R. R. Martin, A tűz és jég dala regényciklus szerzője szerint korai a Trónok harca sorozat befejezése, nem ennek kellett volna lennie az utolsó évadnak. A Hollywood Reporternek elmondta, hogy az idő gyorsan telt, neki olyan, mintha csak egy hete vágtak volna bele a munkába. „Tudom, hogy ez egy vég, de nem nekem. Én még mélyen benne vagyok, azáltal, hogy írom a könyveket" – jelezte.

Martin szerint öt testvérsorozat van fejlesztés alatt, és azzal viccelődött, hogy ő még akkor is Westeroson bolyong majd, amikor már mindenki más elhagyta. Természetesen nem hagyták ki őt sem az első előzménysorozatból, így képben van.

George R. R. Martin Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

„Még nem kezdték el forgatni, de egyre közelebb vannak hozzá. Nagyszerű rendezőjük és csodálatos stábjuk van" – mondta a produkcióról, amelyről úgy véli, egészen más lesz, mint a Trónok harca, hiszen több ezer évvel korábban játszódik majd, Westeroson ugyan, de az egészen másképp néz majd ki. Nem lesz sárkány, sem Vastrón, sem Királyvár, magyarázta a mester, aki igencsak lassan halad a regényekkel.

A másik, készülő Trónok harca-sorozatról itt írtunk, már megvannak a főszereplők.