Az egész világot átverte a népszerű sorozatsztár

Maisie Williams, Trónok harca, Arya Stark
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Aryája, Maisie Williams nagyot alakított egy talkshow-ban, úgy tett, mintha elkotyogta volna a karaktere halálát.
Vágólapra másolva!

Április 1-jén, vagyis a bolondok napján nem szabad mindent elhinni, ez bizonyosodott be Jimmy Kimmel műsorában is, ahol épp a Trónok harca sztárja, Maisie Williams vendégeskedett.

Maisie Williams mint Arya Stark Forrás: HBO

A showman addig faggatta a várva várt utolsó évadról, hogy a színésznő "véletlenül" elkotyogta, hogy az általa játszott Arya meg fog halni a második epizódban.

Williams látszólag teljesen összeomlott, amikor rájött, hogy mit mondott, könyörgött Kimmelnek, hogy vágják ki az ominózus részt – miközben a közönség valószínűleg már tweetelt is a bakiról, így Williams inkább kirohant a színpadról:

A végén persze visszajött, és Kimmellel együtt közölte a nézőkkel, hogy április bolondjai lettek, utólag azonban máris megindult a spekuláció: vajon nem pont azért volt-e ez a kis csíny, mert Arya tényleg meg fog halni a második részben, de így nem számítanak majd rá a nézők?

Williamstől egyébként korábban sem álltak távol a hasonló átverések, előfordult, hogy bolti eladónak állt, aki pont az Aryáról készült akciófigurákat próbálta elsózni egy boltban.