Új tévécsatorna indul itthon a napokban

Vágólapra másolva!
Április 1-jén startol itthon is a Nicktoons, amely így 27 országban lesz jelen.
Vágólapra másolva!

A jelenleg 25 ország több mint 86 millió otthonában látható Nicktoons tévécsatorna 2019 áprilisától már Magyarországon és Romániában is elérhető lesz a kábelszolgáltatók kínálatában. Az óvodás korúaknak tanulságos szórakozást nyújtó Nick Jr és a nagyobb gyerekeknek élőszereplős illetve animációs sorozatokat kínáló Nickelodeon tökéletes kiegészítője a Nicktoons, amely a 4-10 éves gyerekek számára biztosít egész napos válogatást a legjobb rajzfilmsorozatokból magyar nyelven.

Forrás: Origo

Jön a csatornára a SpongyaBob Kockanadrág, a Kung Fu Panda, a Madagaszkár pingvinjei, a Tini Nindzsa Teknőcök és A tini nindzsa teknőcök felemelkedése, a Tündéri keresztszülők, vagy az Üdv a Wayne-ben.

A Nicktoons április elejétől elérhető a DIGI és az Invitel hálózatain, a Magyar Telekom-nál az IPTV és a műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Családi, Családi+HD, Szuper Családi HD, Szuper Családi HD és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi díjcsomagokban az 58-as programhelyen, a UPC Digital Gold és a Digital Bronze csomagokban a 313. programhelyen, a UPC Direct Medium HD és Plus HD csomagokban a 110. programhelyen, a PR-Telecom Prémium Plusz Alapcsomagban és a Kölyök programcsomagokban a 101. programhelyen.