Michael Jackson apja rendszeresen megerőszakolta saját, 11 éves lányát

Vágólapra másolva!
Joe Jackson nem csak pszichésen uralkodott a gyerekek felett, állítja La Toya.
Vágólapra másolva!

A 2018-ban meghalt Joe Jacksonról már korábban is lehetett tudni, hogy pszichésen terrorban tartotta több gyerekét, fizikailag rendszeresen bántalmazta őket: sokak szerint ez a látszólag pompában, csillogásban, de valóban rettegésben töltött gyerekkor vezetett súlyos személyiségtorzuláshoz Michael Jackson esetében.

Michael és Lay Toya egykoron

La Toya Yvonne Jackson amerikai énekesnő; az ötödik testvér a Jackson családban, Michael Jackson egyik testvére. Joseph és Katherine Jackson ötödik gyermekeként született. Azt állítja, hogy apja rendszeresen nemi erőszakot követett el rajta, amikor 11 éves volt – írta a The Mirror.

Forrás: Origo

Az énekesnő szerint az anyja tudott a dologról, de csak szórványos és erőtlen kísérleteket tett, hogy megfékezze az erőszakos férfit, így amikor az átmászott a sajátjából a kislány ágyába, annyit mondott, hogy „Ne, Joe, ma este ne... hagyd őt pihenni, hagyd békén, fáradt.” A családban többen tudhattak arról, mi zajlik a szobában.

La Toya Yvonne Jackson 2018 októberében Forrás: Origo

Az erőszakos légkör miatt lehetett, hogy nővére, Rebbie Jackson 16 évesen el is költözött a házból. La Toya szerint apja akkor kapott rá szexuálisan, amikor Rebbie már nem volt velük. Nem tudja, hogy Janet Jackson is nemi erőszak áldozata lett volna, erről – úgy tűnik – nem beszéltek otthon, gyerekként, később pedig sokáig titkolta, majd leírta és interjúkban is megerősítette a vádakat.