Milliókat költenek a magyar sztárok, hogy fiatalabbnak tűnjenek

Több százezret fizettek ezek a magyar sztárok, hogy fiatalabbnak tűnjenek
balázs klári, nyertes zsuzsa, szűcs judith, horváth éva
Vágólapra másolva!
Nyertes Zsuzsa a napokban árulta el, hogy fizetésének nagy részét bőrápolásra költi, az egyik kencéje még akciósan is 120 ezer forint körül van. Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágból, aki felvállalja, hogy sokat költ a fiatalság megőrzésére. Szűcs Judithnak és Balázs Klárinak plasztikai műtétje is volt, Tilla a szeme alatt található, zavaró táskáktól szabadult meg szakember segítségével, Schell Judit és Horváth Éva pedig több arckezelést is igénybe vesznek rendszeresen, hogy felvegyék a harcot a ráncok ellen. 
Vágólapra másolva!

Nyertes Zsuzsa

A színésznő mindig nagyon figyelt a külsejére, a fiatalsága megőrzése régóta fontos számára. "Mániákusan gyűjtöm a kenceficéket. Éjjel-nappal kenegetem magamat. Reggel mindig úgy megyek el itthonról, mint egy zsírosbödön, este pedig hasonlóképpen fekszem le. (...)

A nyakamat és a dekoltázsomat sajnos később kezdtem el ránctalanítani, mert az elején még spóroltam a krémmel, úgyhogy meg is látszik a különbség. Éppen ezért mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy jó vastagon kenje be minden testrészét, különben úgy jár mint én: nem egyformán öregszik a bőre" - mesélte a napokban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Elárulta, ha valaki felajánlana neki egy plasztikai beavatkozást, vagy botoxolást, nem mondana rá nemet. "Némi reklámért cserébe kés alá feküdnék, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy egy-másfél millió forintot kifizessek a ráncfelvarrásra" - mondta.

Tilla

A TV2 műsorvezetőjét mindig zavarták a szeme alatti karikák, melyek amellett, hogy öregítették, a tévés munkában is zavarták. 2015-ben árulta el, hogy egy esztétikai bőrgyógyász segítségével javított a helyzeten. "Férfi létemre elég hiú vagyok, és nyilván a kamerák miatt is számít a megjelenés. Ráadásul a szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget. Ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen szögből vesz a kamera" - mesélte akkor.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A legradikálisabb megoldás egy alsó szemhéjplasztika lenne, de azt túl drasztikus beavatkozásnak gondolja, így a rendszeres kezelés mellett döntött: egy tompa végű kanüllel hialuronsavat fecskendeznek a szem alatti karikákba, és így a kezelt rész egy szintbe kerül az arc többi részével. A szúrásokat háromhavonta újra meg kell ismételni, ugyanis az anyag ennyi idő alatt szívódik fel.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!