Milliókat költenek a magyar sztárok, hogy fiatalabbnak tűnjenek

2019.04.02. 19:03

Nyertes Zsuzsa a napokban árulta el, hogy fizetésének nagy részét bőrápolásra költi, az egyik kencéje még akciósan is 120 ezer forint körül van. Nem ő az egyetlen a magyar sztárvilágból, aki felvállalja, hogy sokat költ a fiatalság megőrzésére. Szűcs Judithnak és Balázs Klárinak plasztikai műtétje is volt, Tilla a szeme alatt található, zavaró táskáktól szabadult meg szakember segítségével, Schell Judit és Horváth Éva pedig több arckezelést is igénybe vesznek rendszeresen, hogy felvegyék a harcot a ráncok ellen. 

Nyertes Zsuzsa

A színésznő mindig nagyon figyelt a külsejére, a fiatalsága megőrzése régóta fontos számára. "Mániákusan gyűjtöm a kenceficéket. Éjjel-nappal kenegetem magamat. Reggel mindig úgy megyek el itthonról, mint egy zsírosbödön, este pedig hasonlóképpen fekszem le. (...) Az egyik szérum például, amit használok, akciósan is százhúszezer forint, de rendíthetetlenül hiszek abban, hogy csodát tesz az arcommal. A nyakamat és a dekoltázsomat sajnos később kezdtem el ránctalanítani, mert az elején még spóroltam a krémmel, úgyhogy meg is látszik a különbség. Éppen ezért mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy jó vastagon kenje be minden testrészét, különben úgy jár mint én: nem egyformán öregszik a bőre" - mesélte a napokban.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Elárulta, ha valaki felajánlana neki egy plasztikai beavatkozást, vagy botoxolást, nem mondana rá nemet. "Némi reklámért cserébe kés alá feküdnék, mert sajnos nincs annyi pénzem, hogy egy-másfél millió forintot kifizessek a ráncfelvarrásra" - mondta.

Tilla

A TV2 műsorvezetőjét mindig zavarták a szeme alatti karikák, melyek amellett, hogy öregítették, a tévés munkában is zavarták. 2015-ben árulta el, hogy egy esztétikai bőrgyógyász segítségével javított a helyzeten. "Férfi létemre elég hiú vagyok, és nyilván a kamerák miatt is számít a megjelenés. Ráadásul a szem alatti táskáim a munkámban gyakran okoztak nehézséget. Ugyanis emiatt nem mindegy, hogy milyen szögből vesz a kamera" - mesélte akkor.

Fotó: Hirling Bálint - Origo

A legradikálisabb megoldás egy alsó szemhéjplasztika lenne, de azt túl drasztikus beavatkozásnak gondolja, így a rendszeres kezelés mellett döntött: egy tompa végű kanüllel hialuronsavat fecskendeznek a szem alatti karikákba, és így a kezelt rész egy szintbe kerül az arc többi részével. A szúrásokat háromhavonta újra meg kell ismételni, ugyanis az anyag ennyi idő alatt szívódik fel. 

Lapozzon, nézze meg a többieket is!

Előző
Következő