Folytatódik a Szex és New York

Szex és New York, Sex and the City
Vágólapra másolva!
Candace Bushnell könyve, az Is There Still Sex in the City? adja majd az alapját.
Vágólapra másolva!

A Szex és New York nagy siker volt, itthon is jelentős tábora van, nem csoda, hogy Candace Bushnell könyvére, az Is There Still Sex in the City? című kötetre (amely csak augusztus 6-án jelenik meg) már a kiadás előtt lecsapott a Paramount Television. Jó eséllyel sorozat lesz belőle, a téma pedig az ötven fölötti New York-i nők kavarásai, szexuális kalandjai, randizási technikái.

Forrás: HBO

Nem valószínű azonban, hogy mind a négy színésznő benne lesz, ugyanis vannak köztük komoly konfliktusok. Tavaly például Kim Cattrall öccsét holtan találták, de a színésznő nagyon nem kért egykori kolléganője, Sarah Jessica Parker együttérzéséből. Parker korábban nyilvánosan fejezte ki az együttérzését a családi tragédia miatt, Cattrall azonban úgy vélte, csak azért írt neki, hogy megfeleljen a róla kialakított képnek, miszerint ő egy kedves, szeretni való nő.

A színésznő akkor hipokritának nevezte Parkert, majd ezt írta: „Hadd tegyem nagyon világossá, ha eddig még nem tettem volna. Nem tartozol a családomhoz. Nem vagy a barátom.” Végül megkérte egykori kolléganőjét, hogy ne használja fel az ő tragédiáját az imázsa építéséhez.

Régi sebek

Cattrallt állítólag az idegesítette a legjobban, hogy Parker többet keres, így állandóan fizetésemelést akart kiharcolni. Ezzel viszont a többi kolléganőjével utáltatta meg magát, a tavalyi Emmy-díj átadóján állítólag már egyikük sem akart mellé ülni.

Cattrall még azért is a Szex és New York-ot, sűrű munkarendjét okolta, hogy nem lehetett gyereke, Parker viszont végig nem értette, hogy miről beszél – vagy legalábbis úgy tett, mintha nem értené. Szerinte sosem volt köztük harc, mert ő sosem válaszolt Cattrall beszólásaira, azt is sajnálta, hogy harmadik filmet már nem csinálnak közösen.