Elképesztő, amit ma az Exatlonban műveltek

exatlon
Vágólapra másolva!
A három Kihívó könnyedén legyőzte a hét Bajnokot.
Vágólapra másolva!

A március 25-i Exatlon-adásban előbb Mischinger Péter legyőzte az ujjsérüléssel küzdő Provoda Jodest, kiejtve őt. Erről itt írtunk bővebben.

A párbaj után villaharc következett, a kékek közül hárman maradtak, a pirosaknál heten voltak (bár Patrik nem futott), de utóbbiaknak így sem sikerült nyerni. „Picit meglepődtem, de nagyon örülök, hogy sikerült nyerni. A táblajátékokban ők jobbak, a kosárra dobásban mi vagyunk azok. Meleg vízben fogunk fürödni, jól fogjuk érezni magunkat" – örült Hanna. A nap legjobb játékosa egyértelműen Mischinger Péter volt, aki egymaga öt győzelmet szállított (ráadásul öt futamból), a lányok pedig ketten hozták a maradék ötöt.

Ma nem volt ellenfele Forrás: TV2

A Bajnokok kulloghattak vissza a kalyibába, otthagyván a villát, amit nem is élvezhettek sokáig. Megállapították, hogy nekik jobb lett volna Jodi bennmaradása, mivel Pétert túl erős és túl rutinos ellenfélnek tartják.

Ungvári Miklós meglehetősen elégedetlen volt: „Vágjátok, hogy egyetlen pontot nem sikerült hozunk nekünk, fiúknak?" Miközben a tanácstalan és hitehagyott fiúk kinn lógatták az orrukat, a lányok benn tanakodtak, mit lehet tenni ilyen kínos kudarc után. „Ez ma csúnya zakó volt. Csúfos volt... Nagyon sok múlik rajtunk" – tűnődtek, önmaguknak bizonygatva, hogy nekik kell felhozni az összeesett csapatot.