Németországba költözik két fiával Ada

Pintér Adrienn Ada
Vágólapra másolva!
Adát néhány hete jegyzte el a párja, akivel távkapcsolatban éltek - most úgy döntöttek, Németországban költöznek össze a műsorvezető ikreivel.
Vágólapra másolva!

"Távkapcsolatban éltünk eddig. Amikor csak lehetett, Máté jött, vagy én mentem hozzá Nürnbergbe. Könnyítette helyzetünket, hogy a fiaim szeptemberben már a második tanévüket kezdték el Angliában édesanyámékkal, így gyakran tudtam utazni. Félreértés ne essék, nem lepasszoltam Bencét és Bálintot a szüleimhez. Hatalmas lehetőség volt számukra, hogy két évet angol nyelvi környezetben járhatnak iskolába, és

A tanév végeztével befejezik kinti tanulmányaikat, és Mátéval megbeszéltük, hogy ősztől nem Budapesten, hanem Németországban kezdik az iskolát" - mondta a Bestnek Ada, aki egyelőre hiába keres, nem talál munkát.

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook

"Sajnos hiába beszélek angolul, hiába van diplomám üzleti kommunikációból, eddig nem jártam sikerrel. Rengeteg helyre elküldtem az önéletrajzomat, de egyszerűen nem érik, ha a VIVA TV-nél és az RTL Klubnál dolgoztam műsorvezetőként Magyarországon, miért jelentkezem eladói állásra. Pedig nagyon szívesen csinálnám" - tette hozzá.