Mikor jönnek a Trónok harca-részek, és milyen hosszúak lesznek?

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Itt vannak a válaszok.
Vágólapra másolva!

Korábban olyan iparági pletykákat lehetett olvasni, hogy az utolsó évad ugyan kevés részből áll (mindössze hatból), de ezek 90 percesek is lehetnek, azaz nem is hat epizód, hanem szinte hat film érkezik az HBO-ra. Mostantól már nem titok, mely rész mikor lesz adásban és pontosan hány perc borzongásra, szörnyülködésre, boldogságra és elképedésre számíthat a fantasy-rajongó.

Forrás: HBO

A nyolcadik évad első része április 14-én jön, várhatóan 54 perces lesz, azaz messze nem 90, a Lannister-hívők és a Stark-fanok őszinte bánatára. A 21-i epizód 58 perc lesz, azaz közel egy órán át néznek komoran és hadonásznak a kardokkal a derék színészek.

Forrás: HBO

Az április 28-i részhez már be lehet készíteni pár sört vagy üdítőt, egy családi csomagolású ropi mellé, akkor 1 óra 22 perc Trónok harca jön. A május 5-i rész is biztató, 1 óra 18 perc lesz. Az utolsó előtti epizód 80 percen át hömpölyög majd, és a végjáték, a finálé is ugyanannyi, 1 óra 20 perc lesz – ez május 19-én kerül adásba.

Forrás: HBO

Ezzel aztán vége A tűz és jég dalának, pontosabban az HBO-féle feldolgozásnak, mert a regényciklus még nem zárult le. De nem kell aggódni, a siker akkora, hogy már készül az előzménysorozat, amely szintén fantasy, szintén Westeroson játszódik, itt olvashat róla bővebben.

Képeket itt talál az utolsó évadhoz.