Rubint Rella sírva mesélt a döntésről

Rubint Rella, Novothny Soma
Vágólapra másolva!
Rubint Rella sírva mesélte el, hogy Dél-Koreába költözik a párjával.
Vágólapra másolva!

Rubint Rella párja, Novothny Soma, Dél-Koreába igazolt, és már ott is van, Rubint Rella pedig úgy döntött, hogy megy utána. Erről YouTube csatornáján sírva mesélt a rajongóinak, és azt is elárulta, hogy már a hétvégén költözik.

"Az egész életünk fenekestől felfordult. (...) Hiszek a sorsban, hiszek a lehetőségekben, hiszem, hogy ez nem csak úgy elénk csöppent. Tudom, hogy ha jön egy ilyen alkalom, akkor azt ki kell használni, és meg kell ragadnunk, és azért érdemes feltenni mindent.

Biztosan ki kell költöznünk, a csomagjaink össze vannak pakolva. (...) Hétvégén indulok is ki Dél-Koreába, nagyon durva. Szervezkedek, útlvelet csináltatok, és megveszek egy jegyet csak oda" - mondta a videóban, amiben részletesen mesél a focista karrierjéről, az elmúlt hónapokról és a közös döntésről.

Folyamatosan aktív lesz közösségi oldalain, kinti életükről pedig vlogot forgatnak. Novothny Soma egyébként pont a napokban kérte meg párja kezét, aznap, amikor kiderült, hogy karrierjét Dél-Koreában folytathatja.