Szemétláda, börtönben rohadjon meg! - sokan támadják a színésznőt

Vágólapra másolva!
Lori Loughlin már törölte is Instagram-oldalát, nyilván a sok támadás miatt.
Vágólapra másolva!

„Az anyád egy szánalmas szemétláda! (...) Remélem, egy börtöncellában fog megrohadni” – idézte a cheatsheet.com az egyik kommentelőt, aki a színésznő lányának oldalára írta oda lesújtó véleményét, egyáltalán nem finomkodva.

A harag most a lányra zúdul Forrás: instagram.com/oliviajade/

Lori Loughlin lánya, Olivia Jade 1,3 millió Instagram-követővel bír, ami már kereskedelmileg is értékes felület, azaz olyan influencer, aki ebből már meg is tud élni. Az ő oldala még működik, de nem teszi zsebre, amit az ingerült látogatókról kap. A legutóbbi három posztja alatt már nem is lehet hozzászólni, így a netezők a korábbi fotók alatt támadják azzal, hogy a megvesztegetéstől sem visszariadó gazdag anyja miatt került be egy jó egyetemre, így vette el a helyet egy nála okosabb, de szegényebb embertől.

Lori Loughlin nem akart ilyen kommenteket, már törölte is Instagram-oldalát, nyilván a sok támadás miatt.

Az előzmények

Mint korábban írtuk, az 54 éves színésznő, Olivia Jade anyja, Lori Loughlin szerda reggel jelent meg az FBI-nál, majd rövidre rá a Los Angeles-i bíróságon kellett szembesülnie a vádakkal. Szabadlábon védekezhet ő és férje, miután kifizettek egy-egymillió dollárt óvadékként (ez összesen 540 millió forint körül van).

Az amerikai egyetemi felvételik körül zajló botrány pár napja robbant ki; több tanárt és szülőt is vádolnak azzal, hogy meghamisított eredményeket, illetve megvesztegette az illetékeseket, hogy olyanok is bekerülhessenek elit egyetemekre, akiknek erre nem lett volna lehetőségük.

A vád szerint Lori Loughlin és férje félmillió dollár kenőpénzzel segítették a gyereket, hogy bejusson az egyetemre.