Letartóztatták a Született feleségek sztárját

24th Annual Screen Actors Guild Awards Vertical
Felicity Huffman 2018 januárjában
Vágólapra másolva!
A Született feleségek színésznője, Felicity Huffman is belekeveredett az amerikai egyetemek körüli felvételi botrányba: azzal vádolják, hogy kenőpénzt adott a gyereke bejutásáért egy elit intézménybe.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták, majd 250 ezer dolláros óvadék fejében szabadlábra helyezték a Született feleségek Lynette Scavóját, vagyis Felicity Huffmant.

Felicity Huffman Forrás: AFP/Jean-Baptiste Lacroix

A Los Angeles-i bíróság épületében az AFP készített pár fotót is, így festett előállításakor a színésznő:

Forrás: AFP/David Mcnew
Forrás: AFP/David Mcnew
Forrás: AFP/David Mcnew

A színésznő az amerikai egyetemi felvételik körül zajló botrányba keveredett bele, rajta kívül több tanárt és szülőt is vádolnak azzal, hogy meghamisított eredményeket, illetve megvesztegette az illetékeseket, hogy olyanok is bekerülhessenek elit egyetemekre, akiknek erre nem lett volna lehetőségük.

Huffmant konkrétan azzal vádolják, hogy a kiszemelt egyetemen 15 ezer dollárt fizetett valakinek azért, hogy a lánya felvételijét kijavítsa még a hivatalos értékelés előtt.

Egy másik vádlott, Lori Loughlin Forrás: AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

Nem Huffman egyébként az egyetlen híresség, akit az ügyben vesztegetéssel vádolnak, a Bír-lak-ban és a 90210-ben látott Lori Loughlin is a rendőrség célpontjába került – csak ő épp külföldön tartózkodik, hazatérése után jelentkezik a hatóságoknál.