Összetörne a szívem, ha haza kéne mennem – folytatódott a dráma az Exatlonban

Vágólapra másolva!
A pirosak nyolc emberrel nehezen legyűrték a három versenyzővel felálló kékeket. Salander Dorina jobb válla sérült, sajnos lehet, hogy hazaküldik egy-két nap múlva a TV2 sportos realityjéből.
Vágólapra másolva!

Az előző adásban mutatták Salander Dorina sérülését, kiugrott a jobb válla, rettenetes kínok közepette szedték le a pályaelemről. Keserves arccal szállt be egy mentőautóba, elvitték egy dominikai kórházba, ott helyére tették a kiugrott csontot.

Nagy fájdalmakat élt át,

másnap viszont inkább csak a szíve fájt, mert nem nagyon tudta elhinni, hogy lesz képes két nap múlva végigmenni a nehéz pályákon, ahol jobb kézzel sokszor kell lógni, teljes súlyt tartani, húzni, tekerni, dobni: érezte, hogy egy egészséges kézzel reménytelen a helyzete.

Forrás: TV2

A borús gondolatok után viszonylag optimistán válaszolgatott Palik László kérdésére. „Sokkal jobban vagyok, köszönöm mindenkinek a segítséget. Ha baj van, mindenki egy emberként segít.

Most lelki vívódás van: vajon tudom-e folytatni? Összetörne a szívem, ha haza kéne mennem” – jelezte, hozzátéve, hogy nagyon örült, hogy ismét a villába térhetett vissza, és az eredmény meglepte. (Előző nap heroikus küzdelemben úgy nyertek a kékek 10-3-ra, hogy csak hárman voltak nyolc ellen.)

Ez a csapatlétszám persze nem változott a március 12-i adásnapra sem, három Kihívó próbált borsot törni nyolc Bajnok orra alá (most nem számoljuk a felkötött kezű Dorinát, aki csak statisztált az árnyékban, pályán nem mehetett). Ez a helyzet okozta, hogy 7-6-nál Patrik teljesen frissen, fitten mehetett versenyezni, addig semmi dolga nem volt – de Jodinak, ellenfelének már az ötödik menete volt aznap.

Hanna megint nagy formában, mint az első két hétben Forrás: tv2

Logikusan utóbbi már sokkal fáradtabb volt, mint a friss erő, és nyilván koncentrálni sem lehet úgy négy bevetés után, mint az első előtt. Ekkor már Hanna ötből négyet nyert, ami egyfelől nagy esélyessé teszi őt a végén a 20 millióra, másfelől felveti a kérdést, hogy beleadtak-e mindent a pirosak női versenyzői, vagy csak alibiztek, tudván, nincs nagy tét ezen a napon. Végül a Bajnokok nyertek, ezzel 1-0-ról kezdik a holnapi versenyt, amely arról dönt, melyik csapatból búcsúzzon ember.

Fodor Rajmundnak csapatversenyen még talán soha nem sikerült háromból hármat nyernie, most ez összejött. Mischinger Péter pedig korábban remekelt, ma ötből ötször veszített. Innen folytatják holnap: nyolcan három ellen. Nagyon nehéz dolga lesz a kékeknek, mert ott mindenkinek 5-6 futamon kell mennie, míg a pirosaknál tudnak pihenni, rákészülni.