Magyar sztárok, akiket nagyon felidegesítettek a követőik

2019.03.25. 13:31

Szorcsik Viki

A színésznő sokat tesz azért, hogy a legjobb formáját hozza 40 felett is, az eredményt pedig szívesen mutatja meg közösségi oldalain. Meztelen fotói alatt általában kap hideget-meleget, nemrég üzent az irigyeinek.

"Mit kezdjek az irigységgel? Mindenki foglalkozzon a saját dolgával. Senki se higgye, hogy az én életemnek nincsenek árnyoldalai. Néha küszködöm, vannak problémáim, de az élet napos oldalát nézem, igyekszem pozitív világot teremteni magam köré. Ha irigyek, az ő bajuk! Akinek savanyú a szőlő, az ne nézegesse az oldalamat" - mondta.

Tóth Vera

Tóth Vera 45 kilós fogyása után tavaly januárban megmutatta, hogy néz ki a meztelen hasa. A fotó nem nyerte el mindenki tetszését, néhány követőt a stílusa miatt le is tiltott az oldaláról. Az énekesnő szerint tele vannak a közösségi oldalak valótlan, szétretusált emberekkel, emiatt pedig furcsa megfelelési kényszer alakul ki másokban.

"Felhúztam a pólómat, és azt mondtam, két éve tragédiaként nézett ki ez a has. Olyan jó érzés, hogy én is emberi formát nyertem. (...) Nem vagyok plus size modell, azt az állapotomat nem mutattam volna meg, ami ezelőtt volt, mert van önkritikám. Úgy éreztem, ez belefér abba, hogy a természetességet kifejezzem, megmutassam, és ez jót tesz másoknak" -  mondta akkor a Mokkában.

Előző
Következő